N-VA-voorzitter Bart De Wever
Volledig scherm
PREMIUM
N-VA-voorzitter Bart De Wever © BELGA

Corona of Oekraïne? N-VA is hoe dan ook weer de (nipt) grootste partij van Vlaanderen

Is het door het einde van de coronacrisis of toch door de oorlog in Oekraïne? De lezing is bij elke partij anders, maar de uitkomst blijft hetzelfde: na bijna drie jaar stoot N-VA Vlaams Belang weer van de troon als grootste partij van Vlaanderen. Toch in de ‘Grote Peiling’ van ‘Het Laatste Nieuws’, VTM Nieuws, RTL en ‘Le Soir’. 

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. INTERVIEW. Ouders en zussen nemen afscheid van ‘superheld’ Jack (11): “Aan zijn bedje zeiden we nog 200 keer wat een prachtige jongen hij was”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Ouders en zussen nemen afscheid van ‘superheld’ Jack (11): “Aan zijn bedje zeiden we nog 200 keer wat een prachtige jongen hij was”

  “Ons Jackske was zo’n fantastisch gul kereltje.” Mama Barbara, papa Philip en zusjes Maya (14) en Olivia (7) vertellen over hun vrolijke voetballer, hun lieve knuffelaar, hun eeuwige grappenmaker. Jack (11) uit Kalmthout stierf nadat hij op school een muurtje op zich kreeg. “Het kind dat zijn hartje krijgt, krijgt niet alleen een sterk, maar ook een heel mooi, positief hart.”