Archiefbeeld Rock Werchter.
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld Rock Werchter. © Photo News

Corona-experts zijn hoopvol: “Half juni komen we in een andere wereld terecht”

We hebben het al zo vaak ten onrechte gedacht dat we het bijna niet meer durven te schrijven, maar: binnenkort wordt alles weer beter. Experts steken er hun hand nu wel voor in het vuur dat we halverwege juni in een andere wereld terechtkomen, eenmaal alle 65-plussers en risicopatiënten hun eerste vaccinprik hebben gehad. Coronacommissaris Pedro Facon zegt dat we de komende weken en maanden over “drie vuurtorens” moeten praten. Welke zijn dat, wat betekenen ze en wat is de impact? 

246 reacties

 • Debbie De Bruyn

  1 jaar geleden
  Werner vanhoutte, ik ken nochtans gezonde mensen die een paar weken op intensieve hebben gelegen.
 • Gino Sinnesael

  1 jaar geleden
  Er is meer dan één regel die noch kant noch wal raakt... Vivaldi heeft, net als de vorige regering, er een potje van gemaakt. Benieuwd hoeveel jaargetijden deze Vivaldi-regering nog gaat uitzingen, als men ziet dat het een zoveelste kibbelkabinet is; maar hoe kan dat anders, met 7 verschillende partijen en meningen van ego's?
 • werner vanhoutte

  1 jaar geleden
  Vaccineren ? Ieder zijn meug. Reeds iedere dag sedert aanvang corona : wandeling, fietsen, gezond eten, niet roken, geen alcohol. Topfit , geen enkel teken van corona . Masker op waar het moet, geen waar het niet moet . Griep ? Nog nooit gevaccineerd , nog nooit griep gehad .Iedere dag, zonder uitzondering : buiten ! Laat het immuunsysteem zijn werk doen , reeds 78 jaar. En dat kan iedereen !
 • john Roderigas

  1 jaar geleden
  dat had ik zelf kunnen gokken hoor, dan raakt misschien de helft van de bevolking ingeënt. dus wie kan rekenen weet wat er gebeurt.
 • Robert Boxtaele

  1 jaar geleden
  Zeg tegen die onbekwamen van Vivaldi en hun zogezegde experten dat de bevolking niet zal toelaten dat het nog zolang zal duren of ze zullen in veel gevallen overgaan tot burgerlijke ongehoorzaamheid!