AFP
Volledig scherm
© AFP

Corona-bier niet langer in Mexico gebrouwen, maar wel in België

Het Corona-bier van brouwerij InBev wordt niet meer in thuisland Mexico gebrouwen, maar wel in de Belgische vestiging in Jupille bij Luik. Dat bevestigt woordvoerster Karolien Cloots van AB InBev.

15 reacties

 • Andy Eeckhautte

  2 jaar geleden
  Corona bier of corona-virus, wat maakt het uit. Corona bier bestaat al zolang. Of het nu in Mexico of in Belgïe geproduceerd wordt. De smaak blijft hetzelfde! Het is een typisch zomers biertje. Limoentje erin en genieten!
 • Gino SINNESAEL

  2 jaar geleden
  Sorry, hoor, maar mensen die het biermerk Corona linken aan het virus, die halen m.i. beter eens een frisse neus!
 • Loesje Vranken

  2 jaar geleden
  Blijf met al de produktie in eigen land. Verander zeker die akelige naam van dat bier in iets anders : nief leven, of : altijd hoop: love you. Ik denk dat niemand in de toekomst nog corona bier wil en zal drinken. Iedereen heeft zijn buik vol van die naam.
 • raf peeters

  2 jaar geleden
  Komaan ,alsof dat al niet gebeurde.
 • Pol Van Gils

  2 jaar geleden
  Ik drink het niet meer! Geen corona voor mij
 1. Demir: “Ook in ons land één kleine energieleverancier met betalingsproblemen”
  Play

  Demir: “Ook in ons land één kleine energiele­ve­ran­cier met betalings­pro­ble­men”

  De hoge energieprijzen laten zich niet alleen voelen bij de verbruikers, ze wegen ook door bij sommige energieleveranciers. Zo is er een kleine leverancier die met een betalingsachterstand kampt. Dat heeft Vlaams minister van Energie Zuhal Demir in het Vlaams Parlement gezegd. Volgens de N-VA-minister worden er met netbeheerder Fluvius voorbereidingen getroffen om indien nodig in te springen.
 2. Zoektocht naar verdwenen non: wist zuster Gaby te veel over kanunnik in lingerie?
  PREMIUM

  Zoektocht naar verdwenen non: wist zuster Gaby te veel over kanunnik in lingerie?

  In de tuin van het afgebroken Sint-Vincentiusklooster in Dendermonde werd gezocht naar het lijk van zuster Gaby: een zoektocht die opnieuw niets opleverde. De non verdween een kleine veertig jaar geleden van de aardbodem. Alles wees in de richting van de directeur van de kloosterschool, kanunnik Gaston Mornie. Zuster Gaby was zijn chauffeur en zo op de hoogte van zijn seksuele uitspattingen. De priester bekende echter nooit en nam zijn geheim mee in het graf.
 1. Vanaf nu nultolerantie op zeven plaatsen: minister Van Quickenborne kondigt testproject snelheidscontroles aan
  Play
  138

  Vanaf nu nultoleran­tie op zeven plaatsen: minister Van Quickenbor­ne kondigt testpro­ject snelheids­con­tro­les aan

  Op zeven autosnelwegtrajecten, vijf in Wallonië en twee in Vlaanderen, zullen de trajectcontroles vanaf vandaag/woensdag altijd actief zijn. Iemand die 129 km/u rijdt of meer zal op deze plaatsen dus altijd een boete krijgen. Het gaat om een proefproject, zegt minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld). Verwacht wordt dat er vijf keer meer bestuurders tegen de lamp zullen lopen.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.