Yvan Vindevogel (links), ooit vennoot van Marc Coucke en nu onder meer eigenaar van Copperhead, met de alcoholvrije gin, ontwikkeld op zijn initiatief. "Ik verlies niet graag de controle over mezelf."
Volledig scherm
PREMIUM
Yvan Vindevogel (links), ooit vennoot van Marc Coucke en nu onder meer eigenaar van Copperhead, met de alcoholvrije gin, ontwikkeld op zijn initiatief. "Ik verlies niet graag de controle over mezelf." © RV

Copperhead lanceert non-alcoholische gin, omdat de baas zelf niet graag alcohol drinkt

Het Belgische ginmerk Copperhead, te koop in 25 landen, presenteert vandaag een non-alcoholische gin. Daar is een goede reden voor:  de eigenaar, de Kortrijkse ondernemer Yvan Vindevogel (58). Het verhaal van een zoektocht van twee jaar naar ‘niet zomaar water met een smaakje’.

8 reacties

 • sjaak vanslembrouck

  1 jaar geleden
  laten we eerlijk zijn, als we iets echt voor de smaak drinken dan drinken we een cola, een fristi of wat je favoriete frisdrank ook is. Meeste mensen gaan echt niet iets drinken met de nadelen van de smaak van alcohol zonder de alcohol.
 • Rita Prosse

  1 jaar geleden
  Gin zonder alkohol is als een soutien op een wasdraad, het beste is eruit.
 • RENE LENAERTS

  1 jaar geleden
  Bobejaan Schoepen zaliger wist het al; een café zonder bier trekt op niets. Gin zonder alcohol is het tegendeel van Wodka,namelijk alcohol zonder smaak.
 • Fanny Konings

  1 jaar geleden
  Nog geen enkele goedsmakende no alcohol gevonden, toch kan crodino een maand goedmaken
 • Rydams Engelbert

  1 jaar geleden
  Hetzelfde zoals wijn zonder alcohol, trekt op niks.