AFP
Volledig scherm
© AFP

Contract met AstraZeneca wordt mogelijk niet vernieuwd, zegt Europees commissaris

De Europese commissaris voor de Interne Markt, Thierry Breton, heeft zondag gezegd dat het Europese contract met de farmaceutische groep AstraZeneca mogelijk niet vernieuwd wordt vanwege de herhaaldelijke vertragingen in de levering van het vaccin tegen Covid-19 die zich sinds het begin van het jaar hebben voorgedaan.

55 reacties

 • Jacqueline Herck

  4 weken geleden
  Eindelijk worden ze wakker. Begin almaar de vaccins te bestellen voor de opvolgvaccinaties van de komende jaren.
 • Patrick Moorthamer

  4 weken geleden
  Als je als bedrijf dit zou doen het nalaten van levering die contractueel is vast gelegd dan zou je daar niet zo maar mee weg komen:dit zegt al veel over het overeengekomen contract!
 • Serge Aernoudt

  4 weken geleden
  Er zou een onmiddellijk moeten worden gestopt met het toedienen met AstraZenica. Als ik die zou krijgen laat ik me zeker niet vaccineren.
 • Erik Meers

  4 weken geleden
  Stel mij de vraag of het stoppen met AZ en bijgevolg het vertragen van de vaccinatiecampagne niet voor veel meer doden gaat zorgen dan het gewoon verder gebruiken van AZ en die 1 op 1miljoen trombose gevallen erbij te nemen .
 • Filiep Lapeire

  4 weken geleden
  Ze zullen er niet wakker van liggen bij Astra Zenica. De contracten die afgesloten werden door de Amerikanen en de Britten waren sluitend en opgesteld door bekwamen dit tot grote tegenstelling tegenover de contracten opgesteld door de onbekwamen van de Europese Unie, lees het interview die er enkele weken geleden was met Guy Verhofstadt en je weet genoeg.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”