Conner Rousseau is verdwenen van Instagram, naar eigen zeggen "om zich beter te kunnen toeleggen op de regeringsonderhandelingen.”
Volledig scherm
Conner Rousseau is verdwenen van Instagram, naar eigen zeggen "om zich beter te kunnen toeleggen op de regeringsonderhandelingen.” © BELGA

Conner Rousseau niet meer op Instagram

Conner Rousseau heeft zijn Instagramaccount afgesloten. De sp.a-voorzitter raakte afgelopen weekend in opspraak nadat via sociale media beelden waren opgedoken waarop hij aan het feesten was op een jacht en een Frans kasteeldomein. Daarmee zou hij de coronamaatregelen geschonden hebben.

 1. Filmpjes van feestende sp.a-voorzitter Conner Rousseau opgedoken

  Filmpjes van feestende sp.a-voorzitter Conner Rousseau opgedoken

  Enkele filmpjes van een feestende sp.a-voorzitter Conner Rousseau zorgen voor ophef op sociale media omdat hij daarin de coronamaatregelen zou schenden. Rousseau bevestigt dat het gaat om het huwelijksfeest van zijn broer in Frankrijk. “Volledig volgens de coronaregels georganiseerd.” De video’s kwamen aan het licht via het rechtse satirische blad ‘t Scheldt’. De sp.a vroeg om die “beelden uit de privésfeer” te verwijderen, maar dat is vooralsnog niet gebeurd.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing