De tweet van Eloïs Rousseau.
Volledig scherm
PREMIUM
De tweet van Eloïs Rousseau. © RV

Conner Rousseau krijgt haatberichten vanop ziekbed, tot woede van zijn zus: “Al post hij 100.000 selfies... moet je hem daarom dood wensen?”

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau is zaterdag – op zijn 29ste verjaardag – met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Hij heeft een cyste op de nier en wordt in december geopereerd. Rousseau postte een selfie vanop zijn ziekbed en kreeg daarop niet alleen bemoedigende reacties, maar ook heel wat berichten van mensen die hem uitlachten en zelfs dood wensten. Walgelijk, vindt zijn jongere zus Eloïs (25), die het op Twitter opnam voor haar broer. “Mensen lachten omdat Conner opgenomen is op spoed. Dat was er zó ver over.”

31 reacties

 • jozef smets

  1 maand geleden
  Beste Conner, mijn naam is SMETS Jozef wonende te Knokke-Heist. Denk vooral niet dat ik kapitaalkrachtig ben. Ik kende jou persoonlijk niet zo goed. Na jou passage in het huis heb ik je beter leren kennen. Ik vind jou een prachtige persoon.Ik deel volkomen jouw visie over de politiek.Ik begrijp heel goed wat jij nu doormaakt ingevolge uw gezondheid.Ikzelf ben reeds 23 jaar chronisch pijnpatient. Mijn stem heb jij. Ik hoop dat er in de politiek naar jou geluisterd wordt.Hou vol, doe zo voort.
 • Pol Verschuere

  2 maanden geleden
  Spoedig herstel ! Als hebben we politiek andere ideeën, ge zijt ne rappe gast!
 • Johan Vancaneghem

  2 maanden geleden
  Een beste kerel die Conner Rousseau, zelf zou ik er niet voor stemmen, wat naïef, maar goed van inborst, en vol goede intenties. Hopelijk raakt niet ontgoocheld en verbitterd in z'n latere leven. Eigenlijk lijkt die jongen wat te braaf voor de politiek, ik kan natuurlijk verkeerd zijn. Ik wens hem veel beterschap toe.
 • jan boden

  2 maanden geleden
  Een voorspoedig herstel gewenst Conner.
 • Danny Vanaudenhove

  2 maanden geleden
  Ik ben niet bezig met politiek, geen fan van Conner Rousseau of een andere politieker, mij is het altijd om de mens te doen. Al wie die haatberichten schrijft kan ik maar zeggen dat Karma je vroeg of laat weet te vinden. Wat als het je kind, ouder of geliefd familielid is, zouden jullie blij worden van zo een haatberichten. Heel laag bij de grond en ik zou mij diepschamen als ik jullie was. Wat vandaag bij een ander gebeurd kan morgen bij jou gebeuren. Domme, égoïstische 'mensen'
 1. Groen-fractieleider Rzoska: “De Vlaamse regering lijkt intussen op een Tefalpan met krassen”

  Groen-fractielei­der Rzoska: “De Vlaamse regering lijkt intussen op een Tefalpan met krassen”

  Groen-fractieleider Björn Rzoska is vernietigend over het palmares van de Vlaamse regering halfweg de legislatuur. “De Vlaamse regering lijkt intussen op een Tefalpan met krassen. Alles bakt aan, waardoor de Vlaming het geserveerde beleid niet lust”. Hij verwijst naar het PFOS-schandaal, het gebrek aan goed bestuur op vlak van milieu en klimaat, de crisissen in de zorg, het onderwijs en de kinderopvang.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 3. Vandaag zonnige winterdag, morgen aanvriezende mist verwacht

  Vandaag zonnige winterdag, morgen aanvriezen­de mist verwacht

  De week start in het zuiden en in het oosten van het land zonnig, ook al kunnen er nog soms lage wolken hangen, vooral in het noordwesten, of is er aanvriezende mist mogelijk. In de loop van de dag wordt het overal zonnig. Het wordt zo’n 2 graden in de Hoge Venen en 7 graden in Laag-België, meldt het KMI. Er staat een zwakke wind uit zuidoostelijke of veranderlijke richtingen. In de Ardennen waait de wind matig uit het zuidoosten.