Pieter-Jan Vanstockstraeten
Volledig scherm
PREMIUM
© Pieter-Jan Vanstockstraeten

Conner Rousseau: “Fuck, het is allemaal zo rap gegaan. De bekendheid. Het voorzitterschap. Ik plaats het nog”

Conner Rousseau verwoordt de dingen niet altijd even fijnbesnaard. Een ‘bitch’ meer of minder: no big deal. Diep in z’n hart, weg van de bliksemafleider die dat taalgebruik slechts is, toont @kingconnah zich een pak zachter. “Ik heb niet echt problemen. Maar fuck, het is allemaal zo rap gegaan. De bekendheid, het voorzitterschap, ik ben dat nog allemaal aan het plaatsen.”

41 reacties

 • rik casteleyn

  2 maanden geleden
  Heeft geen enkele ervaring en gaat voorstellen dat 1 spuit voldoende is . Heeft zopas het pensioen vermindert met 5 euro per maand . Zou beter enkele jaren in de fabriek gaan werken om ervaring op te doen;
 • sylvain vlerick

  2 maanden geleden
  Benieuwd hoe vlug de val zal komen , en komen doet hij . Momenteel kan hij mischien nog wat zand in sommige mensen hun ogen strooien maar dat blijft niet duren !
 • Patrick Decock

  2 maanden geleden
  Gelukkig voor jou want je hebt de media achter u, ze hemelen je op. Was het anders geweest dan was je al afgevoerd. Wacht maar tot de volgende verkiezingen het zou veel kunnen veranderen.
 • Valentijn Jacobs

  2 maanden geleden
  Inderdaad ook mijn pensioen is met bijna 6 euro verminderd als dat nog eens gebeurt is dat 500 Frank minder per maand, vroeger stonden te mensen te BETOGEN nu is dat blijkbaar normaal, en dat met de grote Conner aan het roer in de federale, inderdaad geen haar beter dan de rest
 • Koen Van Den Eeckhaut

  2 maanden geleden
  Gladde jongen die na zijn rechtenopleiding meteen op de loonlijst van de SPa terechtkwam. Om zijn gebrek aan ervaring te camoufleren snatert hij in elk interview over zijn vrijwilligerswerk in het jeugdvakantiecentrum dat door zijn vader werd bestuurd.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?