Het vaccinatiecentrum Pacheco in Brussel.
Volledig scherm
Het vaccinatiecentrum Pacheco in Brussel. © BELGA

Computer met vaccinatiegegevens gestolen in Brussel

BrusselIn de vaccinatiehub Pacheco in Brussel zijn in de nacht van maandag 20 op dinsdag 21 december verschillende computers gestolen. Daar zou ook een computer met gegevens van gevaccineerden bij zijn. De politie zoekt de daders en er wordt alles aan gedaan om te zorgen dat de gegevens niet uitlekken.

  1. De criminele carrière van Bilal ‘Hakbijl’, die zich liet opsluiten nét voor bom ontploft aan zijn huis: “Je neefje moet mij met rust laten, of hij gaat de lucht in”
    PREMIUM

    De criminele carrière van Bilal ‘Hakbijl’, die zich liet opsluiten nét voor bom ontploft aan zijn huis: “Je neefje moet mij met rust laten, of hij gaat de lucht in”

    Waarom bood Bilal B. zich woensdagmorgen spontaan aan bij de gevangenis? Hij zat amper veilig in zijn cel toen ‘s nachts een vuurwerkbom ontplofte aan zijn ouderlijk huis in de Kortrijkstraat. De man draait al bijna tien jaar mee in het drugsmilieu. In die tijd ontsnapte hij al aan de dood bij een schietpartij, maar zette hij ook zelf een strafexpeditie op tegen een concurrent die onder zijn duiven schoot. Het verhaal van de drugscrimineel die samen met zijn broer de bijnaam ‘Hakbijl’ kreeg.
    Antwerpen