Steve Bakelmans staat terecht voor de verkrachting en moord van Julie van Espen.
Volledig scherm
PREMIUM
Steve Bakelmans staat terecht voor de verkrachting en moord van Julie van Espen. © Photo News

COLUMN. Welke tijdbommen liggen er nog onder een brug te tikken?

Schuldig, uiteraard. Steve Bakelmans zal geen slachtoffers meer maken. Het zorgde voor een stille ontlading bij vrienden en familie, een hand op mekaars schouders, ingehouden dankbaarheid dat “het laatste wat we nog konden doen” is gelopen zoals men wou. Maar of er lessen zijn getrokken voor de toekomst, weet niemand. Jammer, schrijft onze reporter Nadine Van Der Linden. “One down. Maar welke tijdbommen liggen er nog onder een brug te tikken?”

16 reacties

 • Leonard Tonnelier

  1 jaar geleden
  De doofpotten zijn voldoende groot om alle schandalen van justitie voor eeuwig te bedekken.
 • Guy Van Der Kelen

  1 jaar geleden
  Het enige dat de geschiedenis ons leert is dat we er niets uit leren. Spijts alle loze beloften van politici verandert er weinig of niets. Ook blijft de vraag waar niemand kan op antwoorden hoe lang levenslang zal zijn. Slechts voor enkelen is dit echt levenslang.
 • wesley netnem

  1 jaar geleden
  De echte verantwoordelijke de strafuitvoerings rechtbank , de Politiek die de wetten maken blijven weeral buitenschot ! ? Deze man is gestoord geboren en kan daar zelf niets aan doen ! De Politiek wel ..die kunnen wetten maken om de maatschappij te beschermen tegen zulke gestoorde mensen ! Maar ze laten die liever vrij rondlopen op Goed geluk ! Elk slachtoffer dat zulke daders maken is er 1 te veel en had voorkomen kunnen worden ! Daders hebben meer rechten dan slachtoffers ..en dat is Ziek !
 • Johan Roelands

  1 jaar geleden
  Ook heel de entourage van die kerel die hem ook destijds misbruikt hebben moeten levenslang krijgen
 • Thierry Vansweevelt

  1 jaar geleden
  Jullie opinies gaan niks verbeteren hoor. Integendeel België wordt altijd zieker en jullie zijn een oorzaak daarvan