Volledig scherm
PREMIUM
© Bart Leye

COLUMN. ‘Volgens wiskundige modellen wacht ons de vrijheid in de herfst, al is het te vroeg om te preciseren van welk jaar’

Onze ex-editorialist Jan Segers schrijft hier geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Niel Hens, wiskundige. Lees meer columns van Jan Segers in dit dossier.

26 reacties

 • LEO JACOBS

  4 dagen geleden
  Subliem!!
 • Peter Peters

  4 dagen geleden
  Zo is het makkelijk vanuit je luie zetel thuis.Erger me al een tijdje aan zijn columns, hij heeft over alles zijn zegje, weet niet altijd waarover hij spreekt, zie o.a. zijn bijdrage over Lukaku.Hij denkt dat hij het warm water heeft uitgevonden...Hij preekt als een populist met de meute mee.
 • Frank Van den Bulck

  4 dagen geleden
  Ja zeg. Zò kan ik het ook !
 • Rik Hofman

  4 dagen geleden
  Wanneer NVa in de regering zat, zou Guido Bervoetsschande roepen. Nu het zijn links blauwe belgiscistische knoeiers zijn, is hij tevreden. Een kinderhand is gauw gevuld.
 • guido Bervoets

  4 dagen geleden
  @Gilbert De Vos Voor mirakels moet u in Lourdes zijn. Wees al maar tevreden met wat de wetenschappers tot nu toe al bereikt hebben. Dat lag al boven alle verwachtingen.
 1. LIVE. 400 Belgen gaan Chinees coronavaccin testen - Artsen in verzet tegen vaccinatiestrategie
  6

  LIVE. 400 Belgen gaan Chinees coronavac­cin testen - Artsen in verzet tegen vaccinatie­stra­te­gie

  Het Overlegcomité van de federale en de deelstaatregeringen zat vrijdag samen om de coronamaatregelen te evalueren. De sterke stijging van het aantal ziekenhuisopnames heeft de regering doen besluiten een “time-out” in te zetten, en behalve de heropening van de contactberoepen op 1 maart geen extra versoepelingen aan te kondigen. “Als het stormt, kan je niet opstijgen. Met deze cijfers kan je niet versoepelen, dat zou onverantwoord zijn”, zei premier Alexander De Croo daarover tijdens de persconferentie na afloop van het Overlegcomité. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"