COLUMN. Vaccinatie? Voor onze overheid steekt het niet op een maandje. Voor mijn schoonmoeder telt nochtans elke dag

Onze ex-editorialist Jan Segers schrijft voortaan geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Suzanne Huughe, zijn schoonmoeder.

 1. Crisiscentrum roept op om te blijven telewerken: "Niet altijd eenvoudig, maar blijft een van allerbelangrijkste maatregelen”

  Crisiscen­trum roept op om te blijven telewerken: "Niet altijd eenvoudig, maar blijft een van allerbe­lang­rijk­ste maatrege­len”

  Telewerken blijft een van de “allerbelangrijkste maatregelen” om de coronapandemie onder controle te houden. Dat heeft viroloog Steven Van Gucht dinsdag benadrukt op de persconferentie van het Crisiscentrum. “Het is onder andere door jullie thuiswerk dat we in staat zijn om scholen en winkels open te houden en om binnen enkele weken en maanden perspectief te bieden aan de horeca en zovele andere sectoren.”
 2. Iraanse diplomaat in beroep tegen veroordeling tot 20 jaar cel na mislukte aanslag

  Iraanse diplomaat in beroep tegen veroorde­ling tot 20 jaar cel na mislukte aanslag

  De Iraanse diplomaat Assadollah A. heeft beroep aangetekend tegen zijn veroordeling tot 20 jaar cel voor de verijdelde bomaanslag op een bijeenkomst van de Iraanse verzetsbeweging MEK in Frankrijk in 2018. Ook uitvoerders Amir S. en Nasimeh N., die tot 15 en 18 jaar cel werden veroordeeld, en Mehrdad A., die 17 jaar cel kreeg, trekken naar het hof van beroep. Dat werd vernomen bij de rechtbank van eerste aanleg.
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan