Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © ANP

COLUMN. Quasi iedereen mist het: hoelang nog voor we naar de kapper mogen?

Zelf draag ik mijn haar in een vlechtje langszij, op mijn slechtste dagen. Dat moet ongeveer 35 jaar geleden zijn, toen stond het weliswaar schattiger dan nu, maar het is een klaar geval van overmacht. Grote opluchting dan ook, om in uw krant vast te stellen dat er lotgenoten zijn. Bart Tommelein heeft een woeste krullenbol, Ella Leyers is roze uitgeslagen, Freek Braeckman boetseert elke ochtend een kuif.

29 reacties

 • Carmen De Gussem

  1 maand geleden
  Het wordt hoog tijd dat de kappers terug open mogen ,voor ons de klanten ,heel zeker voor de kappers en nog meer voor de mensen die voor een karig loon bij de kapper werken en nu al dik 2 maanden moeten rond komen met 70% van dit loon. Wat men moet verbieden zijn de plezierreizen naar het buitenland waar men feest en zich niet aan de regels houdt. Mijn kapster werkt volledig coronaproof zoals men dit noemt!
 • Debbie De Bruyn

  1 maand geleden
  Een verzorgd kapsel is nodig voor mijn mentaal welzijn.
 • Veronica Voorhelst

  1 maand geleden
  Ik ga nooit naar de kapper. De laatste keer is zo'n 35 jaar geleden en die zei toen gewoon dat er met mijn haar niks aan te vangen is. En daarna stak ze het nog in brand ook.
 • Jean Vermote

  1 maand geleden
  Tot dat we over ons eigen haar struikelen.
 • Jan Geenen

  1 maand geleden
  Janneman, Heb vorige week een tondeuse gekocht met opzetkammen. Mijn vrouw heeft er zaterdag mijn haar mee geknipt en het is perfect voor mij. Niet zoals bij de kapper, maar het ziet er zéér goed uit. Nog een paar keer en ik hoef geen kapper meer en de tondeuse is terug verdiend. Er zijn kappers genoeg die aan huis komen. Ik zie het bij de buren. En maar klagen dat ze niets verdienen. Steken hun tussenkomst op zak en intussen in het zwart van de ene naar de andere klant rijden.
 1. Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voice-coaches over elkaar
  Play
  The Voice van Vlaanderen

  Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voi­ce-coa­ches over elkaar

 2. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?