Volledig scherm
PREMIUM
© rv

COLUMN. Op spoed met Roos Vormer: “De lockdown is véél leuker als je het thuis gezellig maakt”

Roos America is spoedarts in het AZ Maria Middelares in Gent, echtgenote van Club Brugge-aanvoerder Ruud Vormer en mama van drie. Speciaal voor 'Het Laatste Nieuws' doet ze op gezette tijdstippen haar verhaal over het coronavirus.

4 reacties

 • Els Dhondt

  4 maanden geleden
  Het is hier super gezellig in ons huis. Lichtjes branden al, ... alleen vinden onze kids die gezelligheid top maar ze zouden die heel graag ruilen met het normale hoor. Niet op de centjes moeten letten omdat papa technisch werkloos is, terug gewoon met vriendjes kunnen spelen en op school terug kunnen gaan en staan zoals vorige jaren. Gezelligheid kan dit niet verhelpen hoor. Ze zouden veel liever hun openklasdag hebben,..
 • oswald billiet

  4 maanden geleden
  Er is ook een andere kant aan de medaille  gedurende die lange lockdown: dat zijn het  grote aantal depressies bij alleenstaanden en  de toenemende echtscheidingen. En dat heeft precies te maken met wat je schrijft: velen kunnen dat verwezenlijken.
 • Anne Lieshout

  4 maanden geleden
  Makkelijk praten als het geld met bakken binnenstroomt. Maar leg dat maar eens uit aan kansarme gezinnen hoe ze het gezellig moeten maken, Roos.
 • Mario Roman

  4 maanden geleden
  Je mag het nog zo gezellig maken dat je wilt in uw huis, de lockdown is daardoor verre van leuker
 1. Belangenorganisaties en politici reageren onthutst op ‘gaybashing’ in Beveren: “Het is doodnormaal dat we nu collectief even stil en bang zijn”

  Belangenor­ga­ni­sa­ties en politici reageren onthutst op ‘gaybashing’ in Beveren: “Het is doodnor­maal dat we nu collectief even stil en bang zijn”

  Zaterdag werd het lichaam van een zwaar toegetakelde man aangetroffen in een park in Beveren. De man bleek het slachtoffer te zijn van gaybashing en was in de val gelokt via een datingapp. Tal van belangenorganisaties reageerden alvast geschokt en veroordelen het geweld. Ook politici betuigen hun medeleven aan familie en vrienden.
 1. "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'
  Play
  Blijven Slapen

  "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'

 2. Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen
  Play

  Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen