Bart Leye
Volledig scherm
PREMIUM
© Bart Leye

COLUMN. “Kompany kleeft geen spelsysteem aan maar een filosofie. Wij, oningewijden, moeten geen domme vragen stellen”

Onze ex-editorialist Jan Segers schrijft voortaan geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Vincent Kompany, toekomstig succescoach van Anderlecht.

19 reacties

 • Johan hendrickx

  2 jaar geleden
  Begrijp niet waarom die bijna dagelijks in het sportnieuws verschijnt daar waar zijn collega's maximum om de veertien dagen eens iets mogen komen zeggen?!
 • Willy Niclaes

  2 jaar geleden
  Welkom terug Jan , deze nagel op de kop bewijst dat je niet alleen schittert met politieke kritiek maar tevens op een ludieke en juiste manier de sport fileert
 • Frankie A S Goethals

  2 jaar geleden
  Beste Jan, je verdient je plaatsje tussen de journalisten. Net als Kompany zijn plaats verdient tussen de trainers. Je verkondigt je eigen mening over anderen, net zoals Kompnay zijn mening ventileert over voetbal. Beiden gedreven door de mening van 'ons' grote gelijk. Beiden hebben ongetwijfeld aanhangers of supporters, maar beiden hebben ook tegenstanders. Soms uit jaloersheid, soms uit onwetendheid maar iedereen mag en moet een mening hebben. Daar kunnen mee omgaan is al een pluspunt.
 • Wouter Van de Walle

  2 jaar geleden
  Kompany is aan een ploeg aan het bouwen en doet dat goed
 • Stephan Van den Berghe

  2 jaar geleden
  Denk dat naast al het opgesomde, hij ook een pootje geld investeert in de club.
 1. De Croo: “Logisch dat we steunmaatregelen voor energie gaan afbouwen”
  216

  De Croo: “Logisch dat we steunmaat­re­ge­len voor energie gaan afbouwen”

  Premier Alexander De Croo (Open Vld) heeft in ‘VTM NIEUWS’ gezegd dat de steunmaatregelen voor energie, zoals het sociaal tarief, in de komende weken afgebouwd zullen worden. “Door de genomen steunmaatregelen gaan we de komende weken zien dat de voorschotfacturen naar beneden zullen gaan. En als we zien dat de crisis aan het minderen is, dan is het ook logisch dat we die steunmaatregelen zullen afbouwen, zoals we dat met corona ook hebben gedaan.”