BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

COLUMN. In beroep gaan? Dat zou van De Pauw een slechte verliezer maken

Is alles nu ten einde? Daar lijkt het niet op. Ondanks het vonnis blijft De Pauw strijdvaardig. Hij gaat het allemaal eens goed lezen. Dat mag, natuurlijk. “U hoeft hier niet in te berusten”, zei zelfs de rechter. Juridisch kan De Pauw inderdaad nog verder, maar wat heeft hij daarmee te winnen? Voor het publiek is hij veroordeeld, of hij er straks nog een paar maanden kan afpeuteren of niet. Wat hij met een beroepsprocedure vooral zou bereiken, is dat hij niet alleen een slechte verstaander lijkt, maar ook een slechte verliezer.

23 reacties

 • DIRK VAN DESSEL

  1 jaar geleden
  In Beroep gaan, het hyper-feminisme dient met "masculisme" afgeweerd è
 • Marcel Desmet

  1 jaar geleden
  Hij is niet naar de rechtbank gestapt he, waarom zou hij zish zomaar laten doen? Als je denkt jezelf te moeten verdedigen dan moet je daar vooral voor gaan. Zelfs al valt er dan misschien nog een zwaardere straf in de lucht, alles is beter dan je zomaar laten afmaken.
 • Geert Alderweireldt

  2 jaar geleden
  Als Bart niet veroordeeld zou zijn, dan klaagt hij VRT aan voor enkele miljoenen. Vergeet niet dat dit het geld is van de belastingbetaler!! Ons geld dus. Ik bedoel, nu gaat het juist nog om geld zoals met alles tegenwoordig in onze samenleving!
 • Bart Timperman

  2 jaar geleden
  De carrière van de Pauw is voorbij maar die van die vrouwen ook, dit hele proces is een afrekening geweest die geen enkele partij vooruit heeft geholpen.
 • Ferdi Wuytack

  2 jaar geleden
  Iedereen is vrij te kiezen in beroep gaan of niet. Ook in de medische wereld kan je een tweede opinie vragen. Vier ogen zien meer dan twee. Heeft niets met slechte verliezer te maken.