Jan Segers en Raymond van het Groenewoud.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Segers en Raymond van het Groenewoud. © HLN/VTM

COLUMN. ‘En ik weet / en ik weet / en ik weet / dat ik eigenlijk een pak slaag verdien’ (Raymond van het Groenewoud)

Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Raymond van het Groenewoud.

6 reacties

 • Houzet Xavier

  7 dagen geleden
  Jan zou ook eens naar andere muziek moeten luisteren...
 • guido Bervoets

  1 week geleden
  Als wij niet meer bereid zijn tot enige solidariteit en alleen maar aan onszelf denken, ziet het er niet goed uit voor onze wereld. We leven niet op een eiland en geld spenderen aan goede doelen in vreemde landen waar de armoede en ellende welig tiert dient ook in ons eigen voordeel want het kan groter leed voorkomen.
 • Luc Vandeplas

  1 week geleden
  Er zit enige waarheid in en ik begrijp de context heel goed maar moeten wij, hardwerkende Vlamingen, dan maar blijven "solidair" de facturen betalen van een maatschappij waar velen niet wensen te werken en bij te dragen omdat hun uitkeringen hoog genoeg zijn en nog extra bijdragen krijgen door bv te hoge energieprijzen? De solidariteit van deze rode regering moet enkel maar van 1 kant komen en ik vrees dat we het verzadigingspunt bereikt hebben.
 • Chrissie Roes

  1 week geleden
  Wat is het heerlijk om je columns telkens te lezen! En ja, ik begreep de commentaar vd man op de trein best...
 • Dirk Jansen

  1 week geleden
  Blablabla Jan. Je wil dus zeggen dat de mensen die klagen over hoe de overheid met onze centen gooit zagemannen zijn? Natuurlijk zijn er mensen die het slechter hebben dan wij maar dit doet er totaal niet toe. Als ik de helft + nog allerhande taxen moet afgeven aan die overheid verwacht ik daar iets voor terug. Ben ik dan een verzuurde zageman, het zij zo.