Alison Roels
Volledig scherm
PREMIUM
Alison Roels © Wannes Nimmegeers / rv

COLUMN. Alison Roels, weduwe van chef Cochon De Luxe: “De eerste nacht dat ik zonder hem moest slapen werd ik om 3u34 wakker. Het exacte tijdstip van zijn overlijden”

Eén jaar en drie maanden na de diagnose van ongeneeslijke darmkanker overleed chef-kok Tom van Lysebettens (35) van Cochon de Luxe in Gent. De laatste maanden van zijn leven beschreef hij voor HLN hoe hij bleef vechten tégen stoute tumoren en vóór meer tijd met vrouw en kinderen. Zijn geliefde Alison blijft nu verweesd achter met twee zonen om voor te zorgen en een gat in haar hart. Tom schreef over zijn laatste weken met zijn gezin, nu schrijft Alison over haar dagen zonder hem. “Ik voel Tom overal rondom mij. Ik geloof oprecht dat hij bij mij is. Dat wanneer ik tegen hem babbel, dat hij terug babbelt.”

9 reacties

 • Lisette Nelissen

  2 maanden geleden
  Zeer herkenbaar voor al wie iemand dierbaar verloren is. Die flikkerende lamp...ze heeft moed om het te schrijven want sommigen denken dat je gek bent.
 • Iris Demunster

  2 maanden geleden
  Veel sterkte ...
 • christine van dessel

  2 maanden geleden
  Prachtig verwoord , zeer in voelbaar .....wat ben je een krachtige vrouw achter een sterke man . Ik hoop dat je goed omringd bent en wens je alle - alle goeds toe voor u en je kinderen .
 • Rolande De Quanter

  2 maanden geleden
  Sterkte
 • harry verstraeten

  2 maanden geleden
  Veel sterkte Tijd heelt alle wonden maar vergeten doen we niet
 1. Volgend jaar verbod op online advertenties van politieke partijen voor jongeren onder de 16 jaar?
  8

  Volgend jaar verbod op online adverten­ties van politieke partijen voor jongeren onder de 16 jaar?

  Het Europees parlement heeft donderdag gestemd over een voorstel om politieke advertenties aan banden te leggen. De Europarlementariërs zouden tegen de verkiezingen van mei 2024 politieke partijen willen verhinderen om reclame hyperdoelgericht naar potentiële kiezers te sturen op het internet. Er moet nu in ijltempo onderhandeld worden met de lidstaten en de Europese Commissie. De ngo EDRi vreest ervoor dat de regelgeving een slag in het water zal zijn.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Verminkte lichaam in kelder in Deurne vermoedelijk van 52-jarige vrouw uit Barcelona: DNA-staal moet uitsluitsel brengen
  Brussel/deurne

  Verminkte lichaam in kelder in Deurne vermoede­lijk van 52-jarige vrouw uit Barcelona: DNA-staal moet uitsluit­sel brengen

  De menselijke resten die afgelopen vrijdag werden aangetroffen in een koffer in de kelder van een appartementsgebouw in Deurne behoren mogelijk toe aan een 52-jarige vrouw van Aziatische afkomst uit Barcelona. Dat schrijft de Spaanse nieuwssite Barna Diario. Het Antwerps parket kan dat evenwel nog niet bevestigen. Een zus van de dame is nu naar ons land afgereisd om een DNA-staal af te geven. Het is nu wachten op het resultaat van dat onderzoek.