Jef Colruyt, CEO van Colruyt Group bij de inhuldiging van het nieuwe distributiecentrum van Newpharma: “Wij zijn niet alleen een voedingsdistributiebedrijf.”
Volledig scherm
PREMIUM
Jef Colruyt, CEO van Colruyt Group bij de inhuldiging van het nieuwe distributiecentrum van Newpharma: “Wij zijn niet alleen een voedingsdistributiebedrijf.” © Belga

Colruyt zet met Newpharma nu ook volop in op e-apotheek

ECONOMIEOok de apotheek wordt almaar meer digitaal. De Belgische online apotheek Newpharma heeft in het Luikse haar nieuw distributiecentrum ingehuldigd. Colruyt Group, dat sinds afgelopen zomer volledig eigenaar is, heeft nationale en internationale groeiplannen met de e-apotheek.

2 reacties

 • Ives Ameel

  2 maanden geleden
  Daar zal nogal wat gesjoemeld worden denk ik en van waar komen die medicijnen van de goedkoopste met alle gevolgen van dien.
 • Jeroen Servaes

  2 maanden geleden
  Die is duurder dan farma online
 1. Ergste voor politie is gevoel van straffeloosheid voor geweld tegen hen
  Play

  Ergste voor politie is gevoel van straffe­loos­heid voor geweld tegen hen

  De politiebonden hebben vandaag in Brussel een actiedag georganiseerd om meer respect te vragen voor de politie. Zo’n 10.000 betogers trokken door de hoofdstad. ‘VTM NIEUWS’ ging gisterenavond mee op pad met agenten van de zone Brussel Zuid. Wat de politiemensen het ergste vinden, is het gevoel van straffeloosheid voor geweld tegen hen. Maar al te vaak gaat de dader vrijuit, of het duurt toch lang voor er een straf komt. Zeker in Brussel is dat een frustratie.
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.