REUTERS
Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS

Colruyt, Mediamarkt, H&M en Ikea getroffen door Suez-crisis, maar hoe groot is de impact?

Het containerschip dat het Suez-kanaal blokkeert, zal niet meteen voor lege vakken in de winkelrekken zorgen. Dat leert een rondvraag bij enkele grote ketens. De Colruyt-groep, Ikea, H&M en Mediamarkt weten nu al dat bepaalde leveringen twee tot drie weken vertraging zullen oplopen, maar dat kan hun voorraad voorlopig aan. Omdat de winkels vanaf zaterdag in semi-lockdown gaan, zal die voorraad ook minder snel slinken dan normaal. Ook online-winkel Zalando voorspelt de komende dagen geen problemen voor de klant.

  1. ASSISEN. Enkele getuigen staan met tegenzin op assisenproces Silvio Aquino: “nu sta ik hier als een beachboy voor u in mijn korte broek”
    Oudsbergen

    ASSISEN. Enkele getuigen staan met tegenzin op assisenpro­ces Silvio Aquino: “Nu sta ik hier als een beachboy voor u in mijn korte broek”

    Nadat voormiddag enkele getuigen niet opdaagden op het assisenproces rond de moord op Silvio Aquino, getuigden namiddag wel een aantal heren, zij het met veel tegenzin. Het leverde een straf verhaal op van een ontvoering van miljoenen euro’s waar ‘beachboy’ Alex slachtoffer van werd. En heel wat scheldpartijen. “Iedereen is multimiljonair en wordt hier afgeschilderd als gangster.”