Jef Colruyt bezocht in mei een windmolenpark in de Noordzee.
Volledig scherm
PREMIUM
Jef Colruyt bezocht in mei een windmolenpark in de Noordzee. © BELGA

Colruyt krijgt zware klappen: kan dochter Lisa Colruyt voor kentering zorgen?

Het aandeel Colruyt verloor gisteren bijna een kwart van zijn waarde en noteerde op zijn laagste niveau sinds 2006. Dat zorgt voor kopbrekens in de Colruyt-familie en niet in het minst bij CEO Jef Colruyt. Binnenkort wordt hij 64 jaar en dat is in de Laagste Prijzencultuur al twee jaar over datum. Zijn opvolging lijkt op een tantaluskwelling.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Frank Vandenbroucke tegen terugkeer mondmaskerplicht: “Maar je moet je niet schamen om er eentje te dragen”
  18

  Frank Vandenbrou­c­ke tegen terugkeer mondmasker­plicht: “Maar je moet je niet schamen om er eentje te dragen”

  Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) is tegen een terugkeer van de mondmaskerplicht. Dat zegt hij in de Franstalige krant ‘Le Soir’. De minister pleit wel voor een "mondmaskercultuur”, waarbij mensen zich niet moeten schamen om er eentje op te zetten. Viroloog Steven Van Gucht sloot al eerder een terugkeer uit: “Overheden verplichten niet graag, want je maakt je op dat moment absoluut niet populair als politicus.”