Coens en De Crem werden stiekem gefotografeerd.
Volledig scherm
Coens en De Crem werden stiekem gefotografeerd. © Twitter

Coens excuseert zich voor etentje in hotel: “Het was compleet fout, het zal niet meer gebeuren”

CD&V-voorzitter Joachim Coens en zijn partijgenoot en ex-minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem werden betrapt terwijl ze lunchten in het restaurant van een hotel, zonder dat ze daar ook logeerden. Een overtreding van de huidige coronamaatregelen. Twitteraar Jeroen Smets merkte het duo vorige week donderdag op en zwierde een foto op het internet. 

268 reacties

 • Eddy Willems

  1 jaar geleden
  Dat is de man van de nieuwe politieke cultuur! Hoe geloofwaardig kan je zijn? Even sorry zeggen als je gepakt wordt met iets wat niet hoort en klaar is kees. Dergelijk gedrag is een voorzitter van een politieke partij als CD&V onwaardig. Ontslag voor beiden uit de partij is de enige juiste oplossing en daar bovenop een fikse geldboete. 
 • Eddy Maes

  1 jaar geleden
  Het zal niet meer gebeuren omdat ze betrapt zijn. In het andere geval zou het wel degelijk nog gebeuren.
 • Willy van craen

  1 jaar geleden
  Zij hebben een soort voorbeeld functie. Zouden normaal voor een rechtbank moeten komen en boven de boete een werkstraf in een hospitaal. 
 • Nico Herbots

  1 jaar geleden
  Ow wat gemakkelijk. Zeg 'sorry' en er is helemaal geen probleem. Had dat eerder tegen de mensen gezegd, er zouden er veel 250 euro hebben kunnen uitsparen.
 • willy Adriaenssens

  1 jaar geleden
  Elk een boete geven van 25.000€ zij hebben een voorbeeldfunctie  niet ? als zij dan de regels aan hun laars lappen ,hoe kan je dat dan verlangen van de bevolking .