CD&V-voorzitter Joachim Coens in De Afspraak.
Volledig scherm
CD&V-voorzitter Joachim Coens in De Afspraak. © VRT

Coens: “Buitenbubbel van 10 moet vrijdag op agenda Overlegcomité”

CD&V-voorzitter Joachim Coens wil dat het Overlegcomité vrijdag bekijkt of ook volwassenen in de buitenlucht in groepen van 10 personen bij elkaar mogen komen. Dat heeft hij deze avond gezegd in De Afspraak (Canvas).

62 reacties

 • Peter Nols

  1 maand geleden
  Beseffen die heren nu echt niet dat er volgende week een serieuze uitbraak zal zijn wegens het toelaten van contactberoepen vorige maandag. De zomer is nu al gegarandeerd om zeep hierdoor en vaccineren loopt voor geen meter omdat de politiek zich daar ook mee aan het moeien is.
 • Cris Verwilligen

  1 maand geleden
  Cijfers, welke cijfers? de statistieken? Komaan zeg, als ze echte cijfers willen die betrouwbaar zijn moeten ze 100% van de bevolking testen. Deze cijfers zijn allesbehalve geschikt om beleid te voeren, dan kan je evengoed vogelpik doen. Ik kan geen beleid verdedigen op voorspellingen die mogelijks zouden kunnen gebeuren. En dat doen ze nu al 1 jaar zonder resultaat. 100% testen willen ze niet, dan moeten ze maar aan 100km/uur vaccineren of alles los laten.
 • barbara Tack

  1 maand geleden
  Doe alles gewoon open en zullen dan wel zien nu moeten we ookafwachten
 • Erik Moens

  1 maand geleden
  Jef Spek, zwijgen en braaf zijn..veel goeds is nog niet uit U mond gekomen en dan die alias, manmanman toch.
 • Francis Smet

  1 maand geleden
  Coens moet zijn lippen op elkaar houden, heb de indruk dat die gestuurd wordt door zijn kinderen in zijn meningen die hij komt verkondigen! Is nog niet teveel slim uit gekomen. En als hij denkt zo stemmen te winnen voor CD&V dat hij het maar vergeet. De mensen zijn op de hoogte van de blunders van Beke ( Vlaams minister volksgezondheid) het rond de pot draaien van Annelies Verlinden ( minister Binnenlandse zaken) en de mensen zijn ook Arco nog niet vergeten, zie maar dat je de kiesdrempel haalt.
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee