Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Getty Images

Cocaïne tussen een lading mondmaskers en forse prijsstijging: zo ontregelt covid-19 de wereldwijde drugshandel

Covid-19 verstoort en ontregelt alles. Ook de drugshandel. Er zijn wereldwijd problemen met de productie, het transport en de verdeling van drugs, zo leert het VN-rapport ‘Covid-19 and the drug supply chain’. De gevolgen laten zich ook bij ons voelen. 

1 reactie

 • INGRID DE CREMER

  8 maanden geleden
  Waarom zet men in de havens als Antwerpen ,Rotterdam enz ,eens jaarlijks een week het leger aan de slag ter controle van alle containers ? Zou het kunnen dat men hiervoor angst heeft,omdit uit te voeren ? Wie weet !
 1. CEO Belfius krijgt forse kritiek na uitspraken over horeca: “Af en toe nood aan saneringsgolf, hebben we niet te veel cafés en restaurants in België?”

  CEO Belfius krijgt forse kritiek na uitspraken over horeca: “Af en toe nood aan sanerings­golf, hebben we niet te veel cafés en restau­rants in België?”

  Belfius-CEO Marc Raisière heeft met zijn uitlatingen in de pers over de financiële levensvatbaarheid van de horecasector forse kritiek geoogst van politici en horecafederaties. “Het spijt me dat dit het geval was, want het was geenszins mijn bedoeling een sector die ik respecteer te stigmatiseren of personen te kwetsen”, zo reageert hij maandag.
 1. Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw gewelddadig de straat op wordt geduwd en bestolen
  Play

  Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw geweldda­dig de straat op wordt geduwd en bestolen

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel