Margot Cloet, gedelegeerd bestuurder van ziekenhuiskoepel Zorgnet-Icuro.
Volledig scherm
Margot Cloet, gedelegeerd bestuurder van ziekenhuiskoepel Zorgnet-Icuro. © BELGA

Cloet: “Ik vrees dat versoepelingen te snel zijn”

Ziekenhuiskoepel Zorgnet-Icuro vreest dat de overheid te snel gaat met de versoepelingen. “We zien een gunstige evolutie in de ziekenhuizen en we zien een heel snelle vaccinatiecampagne, maar plots gaat het wel heel snel”, zegt gedelegeerd bestuurder Margot Cloet. “Ik ben redelijk bezorgd.” “We hopen nu echt dat we de laatste opschaling gehad hebben”, reageert ook de Antwerpse ziekenhuisgroep ZNA.

19 reacties

 • WILLY ZACHEL

  1 maand geleden
  Versoepelen is puur waanzin dat zal snel blijken en dan zal alles wéér op slot gaan !
 • Argus Vercauteren

  1 maand geleden
  Sommigen denken dat het ziekenhuispersoneel met vakantie kan deze zomervakantie. Met de Indiase coronavariant in aantocht: droom maar verder! Er zijn nog uitgestelde ingrepen ;-) Vorig jaar werden er ook versoepelingen aangekondigd toen andere landen strenger werden. Volgens Jambon stond het huis niet in brand. Neen, het stond in lichterlaaie en hij keek ernaar. De man heeft zijn les nog niet geleerd. Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen, maar politici doen het keer op keer.
 • paul van gele

  1 maand geleden
  In de vakantie maanden kan het ziekenhuis personeel gerust met vakantie gaan en zouden zelfs nog 2 weken extra betaalde vakantie dagen moeten bij krijgen nu alles versoepeld wordt.
 • Bert Pelgrims

  1 maand geleden
  September 2020 hadden we 20000 besmettingen per dag en geen lockdown maar slappe regeltjes. Ik ben heel dat belgie en zijn politiekers kotsmoe, het interesseert me totaal niet meer. De afspraak van mijn vaccin kan ik niet verplaatsen omdat er geen vaccins zijn zei men me in het vaccinatiecentrum, tja, ik zal een cd&v kaart moeten kopen zekers.
 • Roy Proost

  1 maand geleden
  Niet vrezen, is zo,