Volledig scherm
© BELGA

Civiele Bescherming neemt niet deel aan nationaal defilé: "Personeel wil niet medeplichtig zijn aan de door Jambon georkestreerde klucht"

Het personeel van de Civiele Bescherming zal niet deelnemen aan het nationaal defilé op de nationale feestdag, zaterdag 21 juli. Dat heeft het gemeenschappelijk vakbondsfront vandaag aangekondigd. De federale overheidsdienst (FOD) Binnenlandse Zaken betreurt de afwezigheid van de Civiele bescherming op het defilé.

47 reacties

 • eric debanne

  3 jaar geleden
  Nutteloos defilé voor wat ??? Weer geld weggooien voor niets Net als het koningshuis afschaffen
 • Jean West

  3 jaar geleden
  Als een defilé te veel geld kost en niet meer van deze tijd is en men het moet afschaffen dan schaf het koningshuis ook maar af want dit is juist hetzelfde.
 • Gerd Van nieuwenhove

  3 jaar geleden
  Tom, last van de warmte ?
 • Tom Vanhasselt

  3 jaar geleden
  Duidelijk een affront aan de Belgische vlag door die vakbonden. We weten nu ook dat de vakbonden en hun aangesloten gespuis lak hebben aan hun land. Zoals Kennedy in Berlijn zei: "vraag niet wat het land voor jou kan doen maar wat jij voor je land kan doen". België ware een mooi land als niet bewoont werd van Belgen !
 • jos duriau

  3 jaar geleden
  Het is wel raar dat een rechtse Vlaamse minister een Nationaal defilee organiseerd , wat denken zijn super Vlamingen daarvan ?? De bedoeling van nva is het land splitsen en zij doen er ook alles aan dat alles wat nationaal georganiseerd wordt in het belachelijke kan getrokken worden onder hun regie.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven