Chihuahua meegenomen door roofvogel en gedood in Wallonië: "Mijn hondje schreeuwde, gilde”

Carole Casu had nooit kunnen vermoeden dat haar 5-jarige chihuahua op zo’n wreedaardige wijze aan zijn einde zou komen. Een paar dagen geleden liep het schoothondje nog vredig in haar tuin in Ham-sur-Heure-Nalinnes, in de provincie Henegouwen, maar toen sloeg het noodlot toe. Kleine Chipie werd aangevallen en meegenomen door een roofvogel, mogelijk een buizerd, en gedood.

 1. Franse bulldogs achtergelaten in te warme wagen in Oostende, politie waarschuwt: “Laat je hond zelfs niet achter voor een snelle boodschap”
  Oostende

  Franse bulldogs achtergela­ten in te warme wagen in Oostende, politie waarschuwt: “Laat je hond zelfs niet achter voor een snelle boodschap”

  In Oostende zijn dinsdag twee honden bevrijd uit een te warme wagen. Bij de politie van Oostende sturen ze nu een duidelijke boodschap uit met de aangekondigde hittegolf in het vooruitzicht. “Laat op deze warme dagen zelfs niet voor een snelle boodschap je hond alleen in de auto achter”, benadrukt waarnemend korpschef Hannelore Hochepied.
 2. Dit zei Alain Remue in februari over vermiste Nederlandse studente: “Tanja Groen paste perfect in rijtje van slachtoffers van Dutroux”
  PREMIUM

  Dit zei Alain Remue in februari over vermiste Nederland­se studente: “Tanja Groen paste perfect in rijtje van slachtof­fers van Dutroux”

  In februari sprak ‘Het Laatste Nieuws’ met Alain Remue van de Cel Vermiste Personen over Tanja Groen. Toen werd er 1 miljoen euro uitgeloofd voor dé gouden tip die leidt naar de vondst van de studente die 28 jaar geleden verdween in Maastricht. “Wij hebben in de inboedel van Marc Dutroux lopen zoeken of er ook wat van Tanja bij lag”, zei papa Adrie Groen. Nu schrijft de Nederlandse regionale krant ‘De Limburger’ dat politie en justitie de mogelijke betrokkenheid van Marc Dutroux onderzoeken. In dit artikel lees je wat Remue in februari vertelde over de zaak-Tanja Groen.
 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  2

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.