Aan de lijnhalte in de Dries te Aalst staat zo'n mobiel wc-hokje.
Volledig scherm
Aan de lijnhalte in de Dries te Aalst staat zo'n mobiel wc-hokje. © Florian Van Eenoo photonews

Chauffeurs De Lijn krijgen beter uitgeruste mobiele toiletten

De chauffeurs van De Lijn krijgen beter uitgeruste mobiele toiletten. Ze worden ook vaker gepoetst. De nieuwe toiletten worden geplaatst vanaf juni. Dat meldt de openbare vervoersmaatschappij.

11 reacties

 • Gerd Van nieuwenhove

  4 jaar geleden
  Wordt tijd ! De bazen zitten wel veilig in hun pluchen wc ‘s ! Zo gaat dat , wagen van de firma , parkeerplaats voor hun , onderhouden wc enz.... En het plebs kan stikken ?
 • Ben Strubbe

  4 jaar geleden
  Gezellig, staat er een overvolle bus te wachten aan de halte terwijl je dringend iets moet dumpen. En kan de chauffeur daarna zijn handen niet wassen ? Proper !? Er moeten toch minder gênante oplossingen mogelijk zijn, zoals een echt toilet in een café langs de route.
 • rik lagrou

  4 jaar geleden
  @Jod Ke Heb jij al ooit als reiziger tegen iemand gezegd dat voeten niet op x of verboden eten en drinken in xx bijna niemand zelfs controleur durft niks Daar begint mee ! En wie 8/10 uur moet werken mag toch een wc proper krijgen!
 • Sven Kerstens

  4 jaar geleden
  Wedden dat er binnen de kortste keren klachten komen omdat ze vuil worden achtergelaten..door de chauffeurs!
 • ringo van der pulst

  4 jaar geleden
  Die mobiele zijn geen oplossing.Cafes ,restaurants,frieturen,supermarkten enz genoeg.Sluit daar mee een overeenkomst en zet ze kenbaar op de gps van de chauffeurs.Die mobiele troep is gewoon vuiligheid.Verplicht gemeenten tot installatie van openbare toiletten en ja tegen betaling mag.Je zal in geraardsbergen maar eens moeten en niet op café willen.Zelfs de wc op het station is vergrendeld.