Charlotte Verhofstadt (31) en Jean-Jacques De Gucht (37)
Volledig scherm
PREMIUM
Charlotte Verhofstadt (31) en Jean-Jacques De Gucht (37) © Instagram

Charlotte Verhofstadt (31) en Jean-Jacques De Gucht (37) zijn koppel: hun vaders zijn geen beste vrienden, maar dat houdt Cupido niet tegen

Cupido en zijn pijlen, ze blijven toch voor wonderbaarlijke verhalen zorgen. Jarenlang waren Guy Verhofstadt en Karel De Gucht als premier en partijvoorzitter dé sleutelfiguren bij de Vlaamse liberalen. Een periode die niet zonder harde woorden passeerde. Maar tussen hun kinderen - Charlotte Verhofstadt (31) en Jean-Jacques De Gucht (37) - kan de liefde vandaag niet groter zijn.

20 reacties

 • rik lenaerts

  2 maanden geleden
  ' t water is veel te diep 2 mensen in nood proficiaat aan beide verliefdenen trek u niet te veel aan van de familie
 • Gerry Cle

  2 maanden geleden
  Liefde laat zich niet sturen. Ik wens hen beiden een gelukkige toekomst toe. Als ze ooit samen kinderen hebben en een gaat in de politiek hoop ik dat hij of zij de visie en politieke talent van de grootouders zal hebben. Hoewel ik het niet dikwijls met hen eens was.
 • Walter Lippens

  2 maanden geleden
  Als zij gelukkig zijn samen dan hebben wij ons daar niet verder mee te bemoeien.
 • Elsje vervoort

  2 maanden geleden
  Vroeger waren het de koningshuizen die onderling trouwden om hun macht te consolideren of uit te breiden, nu doen de politici dat ook al.
 • Aster Anderzen

  2 maanden geleden
  Ferm koppeltje wij wensen hun een lang en gelukkige relatie toe.
 1. “Tóch blijft ze in de ban van die ‘Amerikaanse militair”: 4 jaar cel voor oplichter die via Facebook eenzame dames 300.000 euro armer maakt
  Koksijde/Machelen

  “Tóch blijft ze in de ban van die ‘Amerikaan­se militair”: 4 jaar cel voor oplichter die via Facebook eenzame dames 300.000 euro armer maakt

  Tot 300.000 euro kon een 40-jarige Nigeriaan uit Machelen ontfutselen bij eenzame vrouwen in binnen- en buitenland. En dat deed hij door zich op Facebook voor te doen als... een Amerikaanse militair die niet wil overgeplaatst worden naar Irak. “Ik heb al meermaals proberen uit te leggen dat die ‘vriend’ een oplichter is, maar ze wil het niet geloven”, zegt de advocaat van een slachtoffer uit Koksijde. De Veurnse rechter veroordeelt de beklaagde tot 4 jaar effectief en wil de onmiddellijke aanhouding.
 2. ‘Onbekenden’ blokkeren schoolpoorten in Genk tegen mondmaskerplicht: “Kinderen waren bang en huilden”
  PREMIUM
  Genk

  ‘Onbekenden’ blokkeren schoolpoor­ten in Genk tegen mondmasker­plicht: “Kinderen waren bang en huilden”

  De mondmaskerplicht op school voor kinderen vanaf zes jaar blijft op heel wat kritiek stuiten. Zo ook aan de Freinetschool On The Move in Genk. Daar hadden woensdagochtend enkele misnoegde ‘onbekenden’ de poort vastgemaakt met kettingen en hangsloten.“Onbegrijpelijk dat we als school zo worden aangepakt”, zucht directeur Carmen Janssen, die klacht indient bij de politie. Bij een tweede school in de buurt gebeurde hetzelfde.