Charlie
Volledig scherm
© Charlie

Charlie magazine stopt met printversie

Charlie houdt er na tien printnummers mee op en gaat ook bekijken wat er met de online versie moet gebeuren. Het online mediaplatform bracht sinds 2015 twee nummers per jaar uit, maar het magazine vond geen middelen om de printversie voort te zetten. Dat heeft hoofdredactrice Jozefien Daeleman vandaag bekendgemaakt.

0 reacties

 1. Onderzoek stad naar PFOS-vervuiling op Linkeroever brengt heel klein beetje ‘goed’ nieuws: saneringsnorm niet overschreden in woon- en recreatiegebied
  Antwerpen

  Onderzoek stad naar PFOS-vervuiling op Linkeroe­ver brengt heel klein beetje ‘goed’ nieuws: sanerings­norm niet overschre­den in woon- en recreatie­ge­bied

  Je zou het een beetje positief nieuws kunnen noemen: bodemstalen die de stad op Linkeroever liet nemen, wijzen uit dat enkel op de grens van de werfzone voor Oosterweel de saneringsnorm voor PFAS (de niet-afbreekbare chemicaliën waartoe ook PFOS behoort) is overschreden. Mensen wonen daar niet, recreatie kan er ook niet. Het stadsbestuur vraagt de Vlaamse overheid om nog veel meer gericht onderzoek, gekoppeld aan maatregelen.
 2. Coronacijfers blijven goede kant uitgaan: is epidemie in ons land echt bijna voorbij?
  PREMIUM

  Coronacij­fers blijven goede kant uitgaan: is epidemie in ons land echt bijna voorbij?

  Hoewel onlangs heel wat maatregelen versoepeld werden, blijven de coronacijfers de goede kant uitgaan. Mogen we nu op onze twee oren slapen en is het einde van de epidemie in ons land echt in zicht? Of toch niet? Biostatisticus Geert Molenberghs (UHasselt en KULeuven) waarschuwt voor de impact van de Deltavariant: “Hoe de race tussen de die variant en de vaccinatiecampagne zal eindigen, is niet te voorspellen.”