Charles Michel is de kandidaat-premier van de Waalse liberalen.
Volledig scherm
Charles Michel is de kandidaat-premier van de Waalse liberalen. © BELGA

Charles Michel (MR) wil premier blijven

Premier Charles Michel is de kandidaat van de MR om zichzelf op te volgen als eerste minister. Dat heeft campagnewoordvoerder Georges-Louis Bouchez gezegd op LN24.

21 reacties

 • daan aerts

  4 jaar geleden
  Voor meer als 300.000€ per jaar en eten en drinken op kosten van de belastingsbetalers zou ge ook zo een jobke willen natuurlijk , maar de mensen zijn premier Michel grondig beu
 • Filip Catz

  4 jaar geleden
  Van die politici raakt men nooit vanaf, ze blijven terugkomen op om het even welk postje. Michel zou beter eerst enkele bijlessen Nederlands nemen voor hij die premier-ambitie nastreeft. Of voor mijn part mag hij het gewoon in het Frans zeggen, dat zal minder tegenzin opwekken. Nu zet ik het geluid af als ie begint te preken in onze taal.
 • Fredien Van Havere

  4 jaar geleden
  Het is de wever die de liberalen heeft binnengehaald niet vergeten bij de verkiezingen.
 • lieve vanderstraeten

  4 jaar geleden
  Na marrakech heb ik er genoeg van, ge luistert niet naar ons, de bevolking, die u gekozen heeft om ons te vertegenwoordiger. Dus droom verder samen met de VLD, de cdnv, de groen en de rooi.
 • Magda De Munck

  4 jaar geleden
  Hij wil aan de goede kant staan, waarschijnlijk.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.