Charles Michel is de kandidaat-premier van de Waalse liberalen.
Volledig scherm
Charles Michel is de kandidaat-premier van de Waalse liberalen. © BELGA

Charles Michel (MR) wil premier blijven

Premier Charles Michel is de kandidaat van de MR om zichzelf op te volgen als eerste minister. Dat heeft campagnewoordvoerder Georges-Louis Bouchez gezegd op LN24.

21 reacties

 • daan aerts

  2 jaar geleden
  Voor meer als 300.000€ per jaar en eten en drinken op kosten van de belastingsbetalers zou ge ook zo een jobke willen natuurlijk , maar de mensen zijn premier Michel grondig beu
 • Filip Catz

  2 jaar geleden
  Van die politici raakt men nooit vanaf, ze blijven terugkomen op om het even welk postje. Michel zou beter eerst enkele bijlessen Nederlands nemen voor hij die premier-ambitie nastreeft. Of voor mijn part mag hij het gewoon in het Frans zeggen, dat zal minder tegenzin opwekken. Nu zet ik het geluid af als ie begint te preken in onze taal.
 • Fredien Van Havere

  2 jaar geleden
  Het is de wever die de liberalen heeft binnengehaald niet vergeten bij de verkiezingen.
 • lieve vanderstraeten

  2 jaar geleden
  Na marrakech heb ik er genoeg van, ge luistert niet naar ons, de bevolking, die u gekozen heeft om ons te vertegenwoordiger. Dus droom verder samen met de VLD, de cdnv, de groen en de rooi.
 • magda de munck

  2 jaar geleden
  Hij wil aan de goede kant staan, waarschijnlijk.
 1. Nog één week voor je papieren belastingaangifte: onze fiscaal expert toont waarop je moet letten

  Nog één week voor je papieren belasting­aan­gif­te: onze fiscaal expert toont waarop je moet letten

  Nog één week en de papieren belastingaangiften moeten bij FOD Financiën toekomen. Wie het online invult heeft de tijd tot 15 juli. Fiscaal expert Michel Maus helpt je bij het invullen van je aangifte: hoe zit het met de nieuwe gunstige fiscale regels voor wie een huis wil kopen? Het afgelopen jaar belegd in bitcoins, maar geen idee welke fiscale gevolgen dat heeft? En wat moet je thuiswerkvergoeding en overuren?