Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Charles Michel: "Kernuitstap tegen 2025 wordt extreem moeilijk, maar ik laat Energiepact niet torpederen"

Premier Charles Michel is niet van plan om het Energiepact en de bijhorende kernuitstap in 2025 te laten kelderen door regeringspartner N-VA. "Ik laat niemand het Energiepact torpederen. Het werk gaat voort", zet hij de puntjes op de 'i'.

83 reacties

 • F Peeters

  3 jaar geleden
  Hoe dan ook, de burger zal de rekening betalen. Ze zijn met iets bezig waar ze de gevolgen niet weten, maar betalen zullen we.
 • Johnny Demuysere

  3 jaar geleden
  Wat mensen nu ook denken,zonder kernenergie is het nu onmogelijk bedenk dat men steeds meer electriciteit nodig heeft of wel stop de uitbreiding van de industrie en heeft iedereen maar 1 lampje in huis en al het andere stroom rovende weg of enkele nieuwe reactoren in eigen land wat minder duur is dan in buitenland aankopen
 • Eddy DESMET

  3 jaar geleden
  In de regering Michel zit N-VA als de mol : van meet af aan was duidelijk dat N-VA voortdurend oppositie zou voeren binnen de regeringen waartoe die partij behoort. Hoe kun je nog ook maar enigszins geloofwaardig voorkomen ? Een partij met een zwaar beladen verleden, die bovendien staatsgevaarlijk is, verdient geen enkel krediet.
 • Leopold Vanhoof

  3 jaar geleden
  Jaren hebben we ons blauw betaald aan gas en olie van uit het buitenland, en we zullen nog jaren gas en elektriciteit betalen van uit het buiteland, want het rijke België heeft de energie sector uitverkocht aan Frankrijk om de begroting op orde te brengen onder het bewind van de grote staatsman Verhofstadt.
 • Patrick Arnout

  3 jaar geleden
  Ze kelderden zelfs het Eurostation.... sportministersdossier...jammer dat de journalistiek meer en meer gemuilkorfd wordt of door een bepaalde partij beïnvloedt wordt.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"