Charles Michel.
Volledig scherm
Charles Michel. © Photo News

Charles Michel: "Ik dans niet naar de pijpen van de N-VA"

"Ik dans niet naar de pijpen van de N-VA." Dat zegt premier Charles Michel in een interview dat vandaag in de kranten van Sudpresse is verschenen. "En ik geef toe dat er met de N-VA een meningsverschil is over de kernuitstap."

190 reacties

 • Dirk Van Damme

  5 jaar geleden
  Wie kent er nog Nederlands? Het is "dansen naar het pijpen van"... en niet "naar de pijpen van". Het pijpen heeft niets te maken met die zeker voor mannen gekende sexuele zaligheid, wel met het bespelen van de "pijpzak" of doedelzak. Het is dus dansen op muziek van een ander...
 • Michel Jacobs

  5 jaar geleden
  Ondertussen zijn we dinsdag en blijkt na zijn verklaring dat hij toch wel degelijk zo'n heel klein beetje zo naar BDW zijn pijpen danst....juist hé, Gertje?
 • janine stevens

  5 jaar geleden
  Voor mij doet Charles Michel zijn job goed en probeert in moeilijke omstandigheden de kerk in het midden te houden, en aan al die roepers die vinden dat Franken gelogen heeft, wel als iedereen die al eens gelogen heeft of de waarheid niet volledig heeft gezegd moest opstappen dan zat er niemand meer in het parlement. Ik volg al 40 jaar de politiek en weet dat alle politici van alle partijen ofwel liegen of zwijgen. Dus hou ermee op onrust te stoken.
 • jean-pierre dermaut

  5 jaar geleden
  Hij laat zich niet manipuleren door de NVA ,maar door de groenen en de rest van het links stelletje onrust stokers .
 • Gerry Cle

  5 jaar geleden
  Het is duidelijk dat NVA genoeg heeft van regeren en volgende maal liever in de oppositie zit. NVA zit al heel de regeerperiode op de kap van CD&V. Nu negeren ze ook de beslissingen van OVLD en MR (kern uitstap en Soedan kwestie). MR haalt in Wallonië amper 20% van de stemmen. Met WIE wil De Wever later een regering vormen?
 1. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.