Charles Michel.
Volledig scherm
Charles Michel. © Photo News

Charles Michel: "Ik dans niet naar de pijpen van de N-VA"

"Ik dans niet naar de pijpen van de N-VA." Dat zegt premier Charles Michel in een interview dat vandaag in de kranten van Sudpresse is verschenen. "En ik geef toe dat er met de N-VA een meningsverschil is over de kernuitstap."

190 reacties

 • Dirk Van Damme

  3 jaar geleden
  Wie kent er nog Nederlands? Het is "dansen naar het pijpen van"... en niet "naar de pijpen van". Het pijpen heeft niets te maken met die zeker voor mannen gekende sexuele zaligheid, wel met het bespelen van de "pijpzak" of doedelzak. Het is dus dansen op muziek van een ander...
 • Michel Jacobs

  3 jaar geleden
  Ondertussen zijn we dinsdag en blijkt na zijn verklaring dat hij toch wel degelijk zo'n heel klein beetje zo naar BDW zijn pijpen danst....juist hé, Gertje?
 • janine stevens

  3 jaar geleden
  Voor mij doet Charles Michel zijn job goed en probeert in moeilijke omstandigheden de kerk in het midden te houden, en aan al die roepers die vinden dat Franken gelogen heeft, wel als iedereen die al eens gelogen heeft of de waarheid niet volledig heeft gezegd moest opstappen dan zat er niemand meer in het parlement. Ik volg al 40 jaar de politiek en weet dat alle politici van alle partijen ofwel liegen of zwijgen. Dus hou ermee op onrust te stoken.
 • jan piet

  3 jaar geleden
  Hij laat zich niet manipuleren door de NVA ,maar door de groenen en de rest van het links stelletje onrust stokers .
 • Gerry Cle

  3 jaar geleden
  Het is duidelijk dat NVA genoeg heeft van regeren en volgende maal liever in de oppositie zit. NVA zit al heel de regeerperiode op de kap van CD&V. Nu negeren ze ook de beslissingen van OVLD en MR (kern uitstap en Soedan kwestie). MR haalt in Wallonië amper 20% van de stemmen. Met WIE wil De Wever later een regering vormen?
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Bestuurder filmt hoe vulkanisch puin op auto tikt tijdens nieuwe uitbarsting Etna
  Play

  Bestuurder filmt hoe vulkanisch puin op auto tikt tijdens nieuwe uitbar­sting Etna

 2. Willy Sommers gaat voor het eerst in duet met zijn dochter die hij 18 jaar niet zag
  Play
  Liefde voor Muziek

  Willy Sommers gaat voor het eerst in duet met zijn dochter die hij 18 jaar niet zag