In de Stationsstraat in Gits kwam een schoolbus in de gracht terecht.
Volledig scherm
In de Stationsstraat in Gits kwam een schoolbus in de gracht terecht. © Sam Vanacker

Chaos door hevige sneeuwval: overzicht per PROVINCIE

In bijna heel Vlaanderen is vandaag een flink pak sneeuw gevallen. Dat veroorzaakt de nodige chaos en verkeersellende. Hieronder volgt per provincie een overzicht dat we in de loop van de dag/avond blijven updaten.

169 reacties

 • Artuur Lemmens

  4 jaar geleden
  Wel grappig die met winterbanden gecrashte auto"s. Ik rustig met reservewieltje naar de winkel. Hing er eentje achter me stoer te gesticuleren dat ik moest doorrijden. Niet dus. Hij voorbij, hij wat slip en tegen paaltje en met zware kras op zijn auto tot gevolg. Ik rustig verder en eens goed met hem gelachen. Sneeuwpret noemen ze dat!
 • Emi Hergersberg

  4 jaar geleden
  Boven alles, werk in eigen streek !
 • Roberto Cariati

  4 jaar geleden
  Zijn alleen de auto's met achterwielaandrijving wat problemen hebben een beetje sneeuw en gans België staat op zijn kop ZIELIG BELGIË ! ! ! ! ! !
 • Snuggere Gast

  4 jaar geleden
  @ François Defosse: over die 4 x 4 ben ik nog niet zo zeker... ze rijden iedereen voorbij en aan het kruispunt geraken ze niet gestopt en knallen op het voorliggende voertuig en dat heb ik met eigen ogen gezien. Daar al eens over nagedacht ?
 • André Coppé

  4 jaar geleden
  Mercie voor de chauffeurs van De Lijn dewelke met dit weer hun uiterste best hebben gedaan om iedereen veilig op hun bestemming te brengen. Ook alle mensen dewelke vrijwillig en kosteloos anderen hebben gedepanneerd verdienen een pluim.