Eric Domb, CEO van Pairi Daiza.
Volledig scherm
Eric Domb, CEO van Pairi Daiza. © photo_news

CEO Pairi Daiza schrijft boze open brief: “Frank Vandenbroucke doet denken aan keizer die lot gladiatoren bezegelt met duim omhoog of duim omlaag”

Eric Domb, CEO en stichter van Pairi Daiza, is zwaar ontgoocheld en erg boos omdat zijn dierenpark niet opnieuw de deuren mag openen. In een lange brief op Facebook hekelt hij dat er geen enkele rationele verklaring wordt gegeven voor het gesloten houden van de dierenparken. Domb spreekt van “een aanval op onze vrijheden” en van “minachting”. Hij vergelijkt minister Frank Vandenbroucke (sp.a) met een keizer uit de tijd van de Romeinse dictatuur.

83 reacties

 • Dominique Goens

  1 maand geleden
  Vandenbroucke heeft gelijk en men weet het.Ik zie de regels nog verstrengen volgende week indien cijfers niet naar beneden gaan.
 • Guido De Smet

  1 maand geleden
  Proficiat MR. Vandenbroecke als al het negatieve jou schuld is, zijn ook de gunstige coronacijfers te danken aan jou aanpak!
 • Johan De Cauwer

  1 maand geleden
  Ik heb een abonnement op de Zoo in ons landsdeel en ik weet daarom dat mensen dicht bij elkaar gaan staan op plaatsen waar dieren te zien zijn. Ik vind dat overigens normaal gedrag maar tijdens deze crisis is het niet aan de orde om dat toe te laten. Respect voor mensen die te vroeg overlijden!
 • Gerry Cle

  2 maanden geleden
  Rare jongens die rechtse rakkers. Ze zitten altijd te roepen dat ze een sterke leider willen die geen compromissen sluit en rechtlijnige besluiten neemt zonder uitzonderingen. En nu we eindelijk een sterke regering hebben willen ze dat die wetten aanpast en uitzonderingen toelaat voor iedere lobbyist.  
 • vanaeken jokke

  2 maanden geleden
  Beste linkse correcte de cijfers daalde omdat het openbaar vervoer minder belast werd omdat thuiswerk terug ingevoerd werd.Dat zal te moeilijk geweest zijn om daar aan te denken.Dagelijks overvolle bussen treinen en metro mensen die uit gevaren zones werk en vakantie kwamen en niet in quarantaine werden geplaatst Frank vond dat niet nodig .Niet de scholen café en het restaurant en niet essentieel winkels waar aan alle corona regels werd voldaan.Duim beneden voor corrupte dictator Frank.  
 1. Vandenbroucke legt uit wat hij dan wél bedoelde met ‘schokeffect’, sp.a-voorzitter Rousseau behoudt vertrouwen in zijn kopman

  Vandenbrou­c­ke legt uit wat hij dan wél bedoelde met ‘schokef­fect’, sp.a-voorzitter Rousseau behoudt vertrouwen in zijn kopman

  Sp.a-voorzitter Conner Rousseau behoudt het volste vertrouwen in zijn kopman, minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke. Dat heeft hij maandag gezegd in ‘Terzake’, nadat er kritiek was ontstaan op de uitspraak van Vandenbroucke dat de sluiting van de niet-essentiële winkels een ‘schokeffect’ moest creëren. Vandenbroucke zelf benadrukte bij ‘De Afspraak’ dat hij verkeerd is begrepen.
 2. Komt vaccinatie van ziekenhuispersoneel in gedrang? “We moeten impact van verlaagde levercijfers nog bekijken”

  Komt vaccinatie van ziekenhuis­per­so­neel in gedrang? “We moeten impact van verlaagde levercij­fers nog bekijken”

  Nu Pfizer heeft bekendgemaakt dat het volgende week 40 procent minder vaccins kan leveren, bestaat de kans dat vaccinaties in de ziekenhuizen - die normaal volgende week zouden starten - vertraging zullen oplopen. “We bekijken nog wat de impact zal zijn van de verlaagde levercijfers voor de vaccinaties in de ziekenhuizen”, zegt Joris Moonens van het Agentschap Zorg en Gezondheid. De verdere vaccinaties in de woonzorgcentra zouden niet in het gedrang komen.
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw