(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © Shutterstock

CD&V wil minimum één bankautomaat per gemeente

Iedere gemeente in België moet ten minste één bankautomaat tellen. Dat staat in een resolutie van CD&V-Kamerleden Leen Dierick en Steven Matheï.

44 reacties

 • Jacques Decrock

  5 maanden geleden
  Kurt Dierickx, niet alleen in de US, maar ook in sommige Europese landen vindt men dikwijls 4 of 5 bankautomaten in grootwarenhuizen, hotels en zelfs gewoon op straat. De CD&V denkt dat ze het warm water hebben uitgevonden.
 • pascal Vanderlinden

  5 maanden geleden
  Schaf cash geld gewoon af ! Het voed alleen de corruptie en misdaad. Drugs word betaald met cash. Overvallen worden gedaan voor cash. Gedaan met 20.000€ cash in het handje voor container door te laten met drugs ! Zwartwerk valt dan ook weg. Gewoon afschaffen en contactloos betalen verplichten ! Dan kan de politie zich bezig houden met normale dingen in het leven. Enige oplossing om misdaad te stoppen is afschaffen cash. Kost niks en zeer effectief , gedaan met onder tafel betalen.
 • Ives Ameel

  5 maanden geleden
  Ja schoon het moderniseren, als het zo voortgaat kun je niets meer doen.
 • marc castermans

  5 maanden geleden
  Daar lag ik nu al jaren op te wachten, dat is pas een visie ...
 • An Peeters

  5 maanden geleden
  Minstens één om de zoveel km zou beter zijn. Maar op zich is dit het eerste rationele voorstel van de partij zonder visie
 1. Derde meer Vlaamse bedrijven in Chinese handen sinds 2018

  Derde meer Vlaamse bedrijven in Chinese handen sinds 2018

  Zeker 99 ondernemingen uit de niet-financiële economie zijn voor minstens 50 procent in handen van een Chinese eigenaar. In 2018 ging het nog om 73 bedrijven, een toename van bijna 36 procent. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams Parlementslid Johan Deckmyn (Vlaams Belang) opvroeg bij Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA). “Dit toont de stijgende invloed van China in onze economie, we moeten waakzaam blijven dat er geen strategische sectoren uit onze handen glippen”, aldus Deckmyn.