Joachim Coens geeft al zingend het beste van zichzelf in de video.
Volledig scherm
Joachim Coens geeft al zingend het beste van zichzelf in de video. © rv

CD&V-voorzitter Joachim Coens is al duidelijk in kerststemming en geeft het beste van zichzelf in zangstonde. Geniet u mee?

En u dacht dat Yoko Ono vals zingt? Luister dan eens naar CD&V-voorzitter Joachim Coens, die op zijn Facebook-profielpagina een tenenkrullende minuut lang de stembanden rond ‘Happy Xmas (War Is Over)’ van John Lennon en Yoko Ono tracht te plooien.

 1. Jonge startup bedenkt warme corona-actie: deel digitale knuffels uit en steun zo Rode Kruis

  Jonge startup bedenkt warme corona-ac­tie: deel digitale knuffels uit en steun zo Rode Kruis

  21 januari is het internationale knuffeldag, maar omwille van je-weet-wel-wat mag knuffels uitdelen aan iedereen die je wil dus nog even niet. Swipedrinks, een jonge Oost-Vlaamse startup die zich in normale tijden met een uniek betaalconcept richt op evenementen, zet daarom een digitale knuffelactie op ten voordele van Rode Kruis-Vlaanderen. Wie een familielid of vriend een hart onder de riem wil steken, weet dus waar naartoe te surfen.
 1. Vicepremier Van Peteghem uit kritiek op Van Ranst en op “valse noot” in communicatie regering

  Vicepre­mier Van Peteghem uit kritiek op Van Ranst en op “valse noot” in communica­tie regering

  “Het zou beter zijn mochten de experten met één stem spreken”, zegt minister van Financiën en vicepremier voor CD&V, Vincent Van Peteghem, in De Zondag. Hij verwijst daarmee naar viroloog Marc Van Ranst die in onze krant aankondigde dat we nog zeker twee maanden moeten wachten op versoepelingen. Ook heeft Van Peteghem kritiek op de communicatie van de regering van de afgelopen week. De vicepremier vindt het verder “tijd voor een uitgewerkt exitplan”.
 1. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama

 2. Bidens hond Major krijgt eigen 'indoguration'
  Play

  Bidens hond Major krijgt eigen 'indogurati­on'