CD&V-voorzitter Joachim Coens.
Volledig scherm
CD&V-voorzitter Joachim Coens. © VTM NIEUWS

CD&V-voorzitter Coens voorstander van een coronabarometer

CD&V-voorzitter Joachim Coens steunt het principe van een coronabarometer. Dat verklaart hij aan Knack naar aanleiding van een opiniestuk van partijgenoot en Kamerlid Nawal Farih. “Er is niets ergers dan om de haverklap te veranderen van maatregelen”, vindt Coens.

2 reacties

 • Gilbert De Meyer

  2 maanden geleden
  ik ben voorstander dat er een onafhankelijk orgaan opgericht word zonder politieke aanwezigheid die het dan voor het zeggen heeft en wat het ook is moet uitgevoerd worden, ministers en voorzitters zijn geen dokters of virologen of noem maar op , dat zijn juist mensen die over geld nadenken, maar dat past nu even niet in het huidig plaatje. zo lang jullie dat niet geen begrijpen, kost het meer geld dan ons lief is, en blijft het virus op en af gaan.
 • freddy vandercruyssen

  2 maanden geleden
  tegen dat de 6 regeringen een akkoord hierover hebben en dan de tool ontwikkelen, testen, diverse Operating Systems, zijn we over de 5e golf heen.. en niet iedereen beheerst een smartphone of internet..
 1. HET DEBAT. Moeten ongevaccineerden voorrang in de zorg afstaan?

  HET DEBAT. Moeten ongevacci­neer­den voorrang in de zorg afstaan?

  Moraalfilosoof Patrick Loobuyck van de Universiteit Antwerpen pleit voor een opkomstplicht voor vaccinatie. Wie niet komt, betaalt een solidariteitsbijdrage en moet een papier ondertekenen waarop staat dat ongevaccineerden mogelijk geen voorrang zullen krijgen als coronapatiënt op gevaccineerden in een noodsituatie. Wat denk jij? Moeten ongevaccineerden voorrang in de zorg afstaan? Eerst laten we onze experts aan het woord. Daarna is het jullie beurt.