Archieffoto: CD&V-voorzitter Wouter Beke.
Volledig scherm
Archieffoto: CD&V-voorzitter Wouter Beke. © Wouter Van Vooren

CD&V trekt campagne op gang met focus op levenskwaliteit

De versterking van de levenskwaliteit. Dat wordt de oranje draad in de campagne van CD&V richting de verkiezingen van 26 mei. Die ambitie vertaalt zich in drie richtsnoeren: goed leven, gezond leven en gerust leven. Ze krijgt de komende weken verder gestalte tijdens verschillende dialoogmomenten.

13 reacties

 • censor

  4 jaar geleden
  Hij bedoelt De levenskwaliteit van de CD&V club....zichzelf beter 'verlonen' Daar kan niemand toch iets tegen hebben ?
 • Wilfried Vanden Berg

  4 jaar geleden
  Hier zijn ze weer met hun gebakken lucht en valse beloftes. Wie gelooft die partij nog ? Kijk naar Crevits en Schauvliege hun geknoei ,en je weet voldoende .
 • GERARD DE PELECIJN

  4 jaar geleden
  Tijd voor een nieuwe verandering, ze gaan ons leven weer eens verbeteren, terwijl het VB dat niet mocht doen, toen het nog niet te laat was!
 • Gino Denil

  4 jaar geleden
  Ook voor de bejaarden, de gepensioneerden, de jonge vooral ongeschoolde werklozen, de interims met een loon om net niet te verhongeren, de gehandicapten, de zieken...? Allemaal mensen die tijdens deze warm menselijk zweedse regeringsperiode met de CD&V er bij in de kou bleven staan. En een zweedse kou is harder dan een zuiderse.
 • Lydie Teblick

  4 jaar geleden
  Levenskwaliteit is de mensen hun geld terug geven van ARCO mijnheer Kris Peeters en. Beke !!!!!!!!
 1. CD&V pleit voor nieuwe staatshervorming in 2024, N-VA wil “geen tien jaar wachten” op uitvoering

  CD&V pleit voor nieuwe staatsher­vor­ming in 2024, N-VA wil “geen tien jaar wachten” op uitvoering

  Na de verkiezingen van mei moet er in het Vlaams Parlement een consensus gezocht worden over een nieuwe staatshervorming. De Franstalige partijen kunnen een soortgelijke oefening starten, waarna men in de Senaat met die voorstellen aan de slag kan. "In een ideaal scenario ligt dan een blauwdruk klaar voor een staatshervorming, die vanaf 2024 uitgevoerd kan worden." Dat stelt CD&V in een opiniebijdrage op de website van De Standaard, ondertekend door partijvoorzitter Wouter Beke, Hilde Crevits, Kris Peeters, Luc Van den Brande, Johan Sauwens, Servais Verherstraeten en Yves Leterme.