AFP
Volledig scherm
© AFP

CD&V roept op om apothekers in te zetten voor toediening griepvaccin

CD&V-Kamerlid Nawal Farih dient een wetsvoorstel in dat apothekers toelaat om een griepvaccinatie toe te dienen. Bedoeling is om de drempel voor een vaccinatie te verlagen en zo de vaccinatiegraad op te krikken.

35 reacties

 • Georges Baert

  1 maand geleden
  Ik dacht dat griep verdwenen was, nietwaar meneer VanRanst ?
 • Patrick Verbelen

  1 maand geleden
  Ha, bedoeld om mensen te bereiken die nooit naar de dokter gaan, maar er blijft wel een dokters attest nodig voor de inspuiting. Het zal wel CD&v logica zijn, dan moeten ze toch nog langs een dokter.
 • Dirk Janssens

  1 maand geleden
  Dat de CD&V eerst eens begint om vaccins ter beschikking te hebben. Al die vaccincentrums en geen kat te bespeuren, er zijn gemeenten waar men maar 2x per week open doet omdat er gewoonweg geen vaccins zijn.
 • Guido van driel

  1 maand geleden
  Het toedienen van een intra musculaire inspuiting zoals deze voor het coronavirus vergt een professionele handigheid en ervaring die apothekers niet hebben. Ik wil GEEN inspuiting gezet door een apotheker. Enkel verpleegkundige en sommige artsen beheersen deze techniek. Er kunnen aardig wat neveneffecten zijn van een slechte gezette intra-musculaire inspuiting.
 • Ronny Biesen

  1 maand geleden
  Huisarts! En daarmee uit. Beter concentreren om mensen zo snel mogelijk hun corona vaccin te zetten. En liefst ook door de huisartsen te laten mee inenten.
 1. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den

 2. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League