Volledig scherm
© cd&v

CD&V'er excuseert zich voor anti-joodse uitspraken

UpdateCD&V'er Hassan Aarab excuseert zich dan toch voor zijn anti-joodse uitlatingen op Facebook, nadat hij eerder liet verstaan achter zijn uitspraken te blijven staan. "Mijn uitspraken passen niet bij de waarden van CD&V, die ik zelf wil uitdragen", stelt Aarab in een persbericht van de partij.

 1. Klacht bij Brussels parket voor anti-joodse slogans en agressie

  Klacht bij Brussels parket voor an­ti-jood­se slogans en agressie

  De Ligue Belge contre l'Antisémitisme (LBCA) heeft besloten klacht in te dienen bij het Brusselse parket naar aanleiding van de incidenten die zich zaterdagnamiddag hebben voorgedaan bij de betoging tegen het Israëlische offensief in de Gaza-strook. Een deel van de betogers, volgens de LBCA zo'n 200 tot 300 mensen, riepen toen slogans als "Dood aan de Joden", vernielden wagens en winkelruiten en vielen een koppel aan waarvan ze, verkeerdelijk, dachten dat het Joden waren. Onmiddellijk na de betoging hield de LBCA de Brusselse burgemeester Mayeur al verantwoordelijk voor de incidenten.
 2. HET DEBAT. Waar moet er eerst versoepeld worden? Dit is jullie mening
  34

  HET DEBAT. Waar moet er eerst versoepeld worden? Dit is jullie mening

  Morgen staat er een nieuw Overlegcomité op de agenda. Hoewel de coronacijfers in ons land opnieuw in stijgende lijn zijn, gaan er steeds meer stemmen op om toch versoepelingen door te voeren. Van een grotere buitenbubbel, meer mogelijkheden voor jongeren tot een heropening van terrasjes. Verschillende politici gooiden de voorbije dagen een aantal voorstellen op tafel. Wat denk jij? Mag er versoepeld worden? En waar dan? Eerder vandaag lieten we experts en politici aan het woord. Nu is het jullie beurt.
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg