Volledig scherm
© Photo News

CD&V en Open Vld willen duo Magnette-De Wever aan het werk

CD&V-minister en federaal onderhandelaar Koen Geens vindt het jammer dat de koning enkel PS-voorzitter Paul Magnette een informatie-opdracht gegeven heeft. Hij had liever gewild dat ook N-VA-voorzitter Bart De Wever op pad gestuurd werd, verklaarde hij bij VTM NIEUWS. Bij RTL-TVI spraken Eric Van Rompuy (CD&V) en Christian Leysen (Open Vld) zich in 'C'est pas tous les jours dimanche' in dezelfde zin uit.

69 reacties

 • Frank Louman

  1 jaar geleden
  Georgette , Magnette is informateur en geen formateur.
 • Tina Von Österreich

  1 jaar geleden
  Magnette is formateur en een formateur beslist net als De Wever destijds, iedereen is blijkbaar vergeten dat die 10 tallen geheime ontmoetingen had , hij had er zelfs in het geniep met De Ripo. Maar ja Nva is de heilige koe in België omdat ze het beste zijn in ongegeneerd graaien en in onze zakken zitten.
 • raf peeters

  1 jaar geleden
  Daar heeft Weverke geen ballen voor ,steekt zich liever weg op zijn verdiep met veel bla bla in de pers,ver weg van de feiten,wat heeft die al verwezenlijkt ,als je de Antwerpenaar hoort is het niks .
 • danny janssens

  1 jaar geleden
  NVA heeft het 5 jaar lang verknoeid logisch dus dat de koning iets anders uitprobeert
 • Dan Midden

  1 jaar geleden
  Magnette heeft net paargroen gestart zonder cd&v. Cd&v en nva zouden nu gezamelijk de stekker eruit moeten trekken en dan start paarsgroen met 1 zetel op overschot. Staatshervorming wordt onmogelijk dus ook geen extra geld voor wallobrux. Open vld en spa zullen veel antivlaamse daden moetenslikken bovenop de regelneverij van ecolo/groen. Eerstvolgende verkiezingen worden die afgestraft. cd&v, nva, vb en pvda zullen de grote winnaars zijn
 1. ‘Jonagoldman’ die Aldi-personeel uitschold dient klacht in voor schending van privacy, Gegevensbeschermingsautoriteit geeft hem gelijk
  Play
  Veurne

  ‘Jonagold­man’ die Al­di-personeel uitschold dient klacht in voor schending van privacy, Gegevensbe­scher­mings­au­to­ri­teit geeft hem gelijk

  De man die in het Aldi-filiaal van Veurne het personeel uitschold omdat er geen jonagoldappelen meer beschikbaar waren, heeft bij de politie klacht ingediend wegens schending van de privacy. Dat bevestigt de lokale politie Spoorkin (Veurne, Alveringem, Lo-Reninge). De klant vindt het niet kunnen dat iemand hem stiekem heeft gefilmd en de beelden zonder zijn medeweten op het internet heeft gegooid. De Gegevensbeschermingsautoriteit geeft de man alvast gelijk. “Stiekem filmen is verboden.”
 2. Schepen van Jeugd hekelt ‘profileringsdrang’ West-Vlaamse gouverneur: ‘We hebben al genoeg beslissingsniveaus’
  harelbeke

  Schepen van Jeugd hekelt ‘profile­rings­drang’ West-Vlaam­se gouverneur: ‘We hebben al genoeg beslis­sings­ni­veaus’

  Er komt veel kritiek op de beslissing van West-Vlaamse gouverneur Carl Decaluwé om alle vrijetijdsactiviteiten voor -12-jarigen in West-Vlaanderen stil te leggen, in de hoop zo de nieuwe variant van het coronavirus tegen te houden. Minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V) floot de gouverneur ook meteen terug. Er weerklinkt ook bij lokale poitici kritiek, zo verwijt Harelbeeks schepen Vandekerckhove Decaluwé profileringsdrang.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel