CD&V-fractieleider Servais Verherstraeten.
Volledig scherm
CD&V-fractieleider Servais Verherstraeten. © BELGA

CD&V eist stevig budget voor palliatieve zorg bij uitbreiding euthanasiewet

CD&V wil in het parlement praten over de uitbreiding van de euthanasiewet, maar niet zonder een forse uitbreiding van de middelen voor "zorgen tot de laatste dag". "Dat zal een noodzakelijke voorwaarde zijn", verklaarde CD&V-fractieleider Servais Verherstraeten vandaag in De Zevende Dag op Eén.

1 reactie

 • danny janssens

  2 jaar geleden
  Een dergelijke houding is de reden waarom ik nooit voor CDV zal stemmen. Ze kunnen geen hulp bieden aan de meest behoeftigen in de maatschappij en anderzijds belet ze hen om waardig te sterven. Hypocrisie ten top!
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.