Carrefour zet alles op alles om lege winkelrekken aan te pakken

Supermarktketen Carrefour zet alles in het werk om de lege rekken in de winkels aan te vullen. De keten ondervindt bevoorradingsproblemen als gevolg van een staking in een magazijn in Nijvel.

10 reacties

 • Hilde Peeters

  1 jaar geleden
  Dit heeft met verhuis te maken van de verdeler van de goederen niet met de winkels. en als er geen goederen en verkoop in de winkels is dreigen er veel meer mensen hun job te verliezen.
 • Isabel da Silva

  1 jaar geleden
  De chauffeurs hebben direct ander werk , want groot tekort . Magazijniers missen ze in Vlaanderen massaal . Alleen moeten de Waals Brabantse mensen wel willen pendelen naar onze regio . Of ze kunnen , gesteund door hun vakbonden , gaan genieten van ons sociaal systeem .
 • Nico Herbots

  1 jaar geleden
  Amai, Delhaize sukkelt ook al van het ene bevoorradingsprobleem in het andere. De laatste keer kwam het zogezegd door de overstromingen, en daarvoor door corona, ze hebben er veel langer last van gehad dan alle andere winkels in de buurt, en daarvoor waren het nog andere redenen. Op een vrijdagavond waan je je in het voormalige oostblok. Ik was trouwe klant, maar ben noodgedwongen overgeschakeld. Ik heb gewoon geen tijd om rond te rijden om alles in verschillende winkels bij elkaar te scharten.
 • Patrick Wauters

  1 jaar geleden
  Dat de rekken gevuld blijven is precies belangrijker dan dat er bijna 600 mensen hun baan verliezen.
 • Johan commère

  1 jaar geleden
  Ben deze namiddag mijn boodschappen gaan doen in de carrefour market vlakbij . Heb er eigenlijk weinig van gemerkt . Zeker 85 % van de rekken waren nog goed gevuld .
 1. Hoezo België heeft geen Leopard-tanks? Freddy heeft er 50 in zijn hangar staan. Hier legt hij uit waarom hij ze aan een veelvoud van de aankoopprijs wil verkopen
  PREMIUM
  172

  Hoezo België heeft geen Leopard-tanks? Freddy heeft er 50 in zijn hangar staan. Hier legt hij uit waarom hij ze aan een veelvoud van de aankoop­prijs wil verkopen

  België kan geen zware Leopard-tanks naar Oekraïne sturen, omdat ze enkele jaren geleden werden opgekocht door Freddy Versluys (65). In zijn hangar staan honderden gevechtsvoertuigen die op een nieuw leger wachten, want onder andere het Britse leger behoort tot zijn klanten. Wij gingen een kijkje nemen in zijn ‘etalage’. “Als wij zo’n tank volledig opknappen en doorverkopen, dan kan het prijskaartje makkelijk oplopen tot 1 miljoen euro."