Carrefour Sint-Eloois-Vijve sluit haar rekken met niet-essentiële producten af.
Volledig scherm
Carrefour Sint-Eloois-Vijve sluit haar rekken met niet-essentiële producten af. © VTM NIEUWS

Carrefour sluit alle rekken met niet-essentiële goederen af en dat levert opvallende beelden op

Gekke beelden bij Carrefour vandaag. Volgens de nieuwe coronamaatregelen mogen enkel nog essentiële producten verkocht worden. Daarom sluit de hypermarkt in Sint-Eloois-Vijve alle rekken waar niet-noodzakelijke goederen staan. Ook in Frankrijk levert het een vreemd zicht op. 

39 reacties

 • Daniel Wouters

  4 maanden geleden
  De maatregel vanaf 15€ pas verzendkosten laten aantrekken. 
 • Georges Baert

  4 maanden geleden
  85% van wat er in een "essentiële" winkel te koop mag aangeboden worden is NIET essentieel. De grootwarenhuizen moeten dus DRINGEND AL hun winkels herinrichten. Of is snoepgoed voor Sinterklaas soms essentieel misschien?
 • Paul Boeie

  4 maanden geleden
  We hebben vorige keer gezien wat er gebeurde toen de mensen richting online shoppen werden gedwongen , 1000 € voor een bubbelbad van normaal 400 € bij bol . En zo zullen er nog wel wat voorbeelden zijn . 
 • Geert Vaelen

  4 maanden geleden
  Dus als je bij een elektrozaak een nieuwe laptop wil kopen, dan is de winkel dicht. De supermarkt ernaast verkoopt er wel en is wel open, maar hier mag je geen laptop kopen omdat het oneerlijke concurrentie is. Gaan ze alle online-winkels dan ook verbieden om laptops aan te bieden? Want da's toch ook oneerlijke concurrentie? Allemaal dikke zever en onnozele regeltjes.
 • Bern Vermeulen

  4 maanden geleden
  Dus wie is de echte dupe hiervan, ja zoals altijd de gewone burger die al sinds februari voor alles meer betaald, speelgoed moet je nu bij zaken kopen waar je vroeger nooit kocht en die profiteren door de prijzen de hoogte in te schieten, dat is oneerlijk voor de consument, kleuring mag niet gekocht worden in kruidvat, en wat met de klanten die dit lang voor de coronatoestand al deden uit noodzaak, omdat kappers te duur zijn.
 1. INTERVIEW. Biostatisticus Geert Molenberghs blikt vooruit: "Het aantal besmettingen moet zéér laag voor de teugels losser kunnen”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Biostatis­ti­cus Geert Molen­berghs blikt vooruit: "Het aantal besmettin­gen moet zéér laag voor de teugels losser kunnen”

  Er zijn nieuwe regels van kracht die ons land een Bergamo-scenario - ontreddering in de ziekenhuizen en stoeten met lijkwagens - moeten besparen. Maar hoe ziet professor biostatistiek Geert Molenberghs de epidemie verder evolueren in zijn voorspellende modellen? "Er is kans dat de curve na deze golf sneller zal dalen, maar het lossen van de maatregelen moet deze keer véél beter, of we hebben het weer zitten."
 1. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis

 2. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees