belga
Volledig scherm
© belga

Carpoolstrook op E411 naar Brussel opgeschort

Het project voor de carpoolstrook op de E411 naar Brussel is opgeschort, schrijven La Libre Belgique en La Dernière Heure. De Waalse regering wacht op een evaluatie van Sofico, dat niet van plan is om voor april 2020 te rapporteren.

1 reactie

 • Mario Tersago

  2 jaar geleden
  Dan vraagt men zich af, waarom men neigt naar confederalisme.. Een zoveelste maatregel die door één van de gewesten niet wordt opgevolgd en dan krijg je dit soort kafkaiaanse toestanden. Niet persé om de zaken te splitsen maar om deze zaken net op één lijn te krijgen, zou het een goede zaak zijn. at is een mogelijkhied, of mobiliteit, een uitsluitend, federale bevoegdheid maken.
 1. Van “medisch geheim” via “inschattingsfout” tot “ontzettend veel spijt”: de bocht van burgemeester Veerle Heeren
  Sint-Truiden
  171

  Van “medisch geheim” via “inschat­tings­fout” tot “ontzettend veel spijt”: de bocht van burgemees­ter Veerle Heeren

  Burgemeester Veerle Heeren van Sint-Truiden heeft na de heisa over haar vroegtijdige vaccinatie een week achter de rug die ze allicht zo snel mogelijk wil vergeten. Wat vorige week begon met “medisch beroepsgeheim”, leidde een paar dagen later tot het erkennen van “een inschattingsfout” en eindigde maandagavond met “ontzettend veel spijt.” In de extra online gemeenteraad behield ze het vertrouwen van haar partij (CD&V) en coalitiepartners Open Vld en N-VA. Na afloop kondigde ze alsnog aan tijdelijk een stap opzij te zetten. Een terugblik.
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op