Veerle en Carlos, de vorige eigenaars van de Carrefour van Evergem, klinken op 2021, het jaar van de ommezwaai
Volledig scherm
PREMIUM
Veerle en Carlos, de vorige eigenaars van de Carrefour van Evergem, klinken op 2021, het jaar van de ommezwaai © Wannes Nimmegeers

Carlos (59) en Veerle (49) sprongen uit de ratrace en verkochten hun buurtsupermarkt na 14 jaar: “Uitslapen tot half acht voelt nog altijd fout”

2021 was het Jaar van de Os. Het jaar van de harde werkers in de Chinese astrologie. Maar Carlos (59) en Veerle (49) doopten 2021 tot het Jaar van de Luiaard. Ze verkochten hun drukke supermarkt en kozen voor een stressloos en zuinig leven, met tijd voor de kleinkinderen. Alleen, een os ís geen luiaard. “Als ik op een doodgewone dinsdag ga wandelen, hoop ik nog altijd dat niemand me ziet”, vertelt Carlos. “Stress en succes zijn sterke drugs om van af te raken.” 

18 reacties

 • Sigi Stenmans

  1 jaar geleden
  Carlos, Veerle, groot gelijk! We missen jullie en hebben steeds heel veel bewondering voor jullie en jullie medewerkers gehad. Geniet met volle teugen en zonder gêne! Gr, Margit
 • hans borloo

  1 jaar geleden
  Wij stopten 20 jaar geleden ook onze supermarkt. Nog geen moment beklaagd. We herkennen veel van wat in het artikel staat. Geniet!
 • piet devlieger

  1 jaar geleden
  23 jaar geleden dezelfde beslissing genomen - out of the ratrace. Je moet een keer tevreden zijn, rijkdom bestaat uit gezondheid en tijd. Gewoon leven zonder stress en zonder veel heisa. Samen met mijn echtgenote het huishouden doen - fluitje van een cent - (geen kinderen, onze beste beslissing ooit) en gewoon doen hetgeen ons past. Spreuk : 'Succes is meer geld verdienen om verplichtingen te voldoen die je helemaal niet zou hebben als je niet zoveel geld had'. Minder is vaak meer, veel meer.
 • herman van den bosch

  1 jaar geleden
  Heel juist wat zij gedaan hebben. Je neemt niets mee na de dood. Ik heb trouwens ook nog nooit een lijkwagen gezien met een trekhaak …
 • François laloy

  1 jaar geleden
  Na meer dan20 jaar de visafdeling geleid te hebben in Carrefour Bascule te Ukkel, ben ik ook meer dan tevreden , dat ik mijn schort aan de haak heb gehangen. we hebben België verlaten in 2019 en wonen nu in zuid-west azie. mijn beste beslissing ooit. Ook ben ik dankbaar voor het goede en trouwe cliënteel , dat we hebben opgebouwd gedurende deze periode. Ik wens dit echtpaar veel geluk en beste wensen voor 2022.