Carles Puigdemont eerder deze maand in Waterloo.
Volledig scherm
Carles Puigdemont eerder deze maand in Waterloo. © Hollandse Hoogte / EPA

Carles Puigdemont verschijnt morgen voor Brusselse raadkamer, verdediging vraagt uitstel

De ex-minister-president van Catalonië Carles Puigdemont verschijnt morgen voor de Brusselse raadkamer. Die moet zich buigen over het Europees aanhoudingsbevel dat het Spaanse gerecht tegen hem heeft uitgevaardigd. 

6 reacties

 • Jan Vanachter

  2 jaar geleden
  Als Spanje iedere burger gelijk wil behandelen dan laten ze Puigdemont gerust en laten ze de politici die nu in de cel zitten ook terug naar hun familie.
 • rob jamers

  2 jaar geleden
  Ongeloofelijk...uitleveren nu!!! Mooi voorbeeld van deze regering ?! Dankzij de nva zijn de wetten niet t zelfde voor iedereen
 • rob jamers

  2 jaar geleden
  Tuurlijk wil die lafaard hier blijven. Leeft hier als God in Frankrijk. Zou nog steeds eens willen weten wie die luxevilla van meer dan € 4000 per maand betaalt, om van de rest nog maar te zwijgen !
 • anna vandenberg

  2 jaar geleden
  rob jamers en wat met Schotland zijn die leiders ook lafaards die levenslang veroordeeld moeten worden. Madrid heeft altijd geweigerd om in dialoog te gaan omdat Catalonië de melkkoe is en wij als Belg hebben geen oordeel te vormen over mensen die op een vreedzame manier een referendum organiseren. De lafaards zijn de politici die de mensen opsliptsen in goeden en slechten omdat ze hun mening niet delen. Wie heeft gereageerd op de uitspraak van Juncker over het gebruik van het Frans aan de kust.
 • Peter Smets

  2 jaar geleden
  Separatisten zijn landsverraders en moeten berecht worden voor een militaire rechtbank.