Volledig scherm
PREMIUM
© AP

Carl Devos. Het is niet omdat PS niet in de Zestien zit, dat ze niet aan de knoppen zit. Liberaal kleurt De Croo I tot vandaag zeker niet

38 reacties

 • Sven Stolk

  1 week geleden
  Het is en blijft alle politieke partijen toch gaan over goed betaalde posten en macht die ze onderling verdelen. Gebeurt telkens opnieuw na verkiezingen. Dat zal België uit elkaar gaan trekken en omdat het niet democratisch eerlijk lukt zal extreem erdoor bovenhand krijgen. Democratie is België qua politiek al heel lang niet meer. Burgers blijven dit niet nemen. Breuk politiek en Burger is grootser geworden. 2024 zal bewijzen.
 • Gino Sinnesael

  1 week geleden
  Inderdaad, want ook deze regering schaft de "solidariteisbijdrage" op de pensioenen niet af, een crisisbelasting die in 1993 werd ingevoerd, maar nooit werd afgeschaft. Wie is er solidair met wie?
 • karel dillen

  1 week geleden
  en al die steunmaatregelen aan bedrijven en zelfstandigen dan?
 • Eli Bos

  1 week geleden
  Is dat niet de typische ziekte waar kroonprinsen aan lijden? Van welk zoontje van zijn papa werd ook niet gezegd "Hij kan het niet". En aub kan hij ophouden met het orakelen van zijn leuze 'een team van 11 miljoen' nu we zien hoeveel egoïsten in dat team zitten en zich helemaal niets aantrekken van de maatregelen?
 • Bernard Loncke

  2 weken geleden
  Sinds wanneer zijn de Vlaamse liberalen, liberaal? Ik heb het toch nooit anders gekend dat de liberalen zich voordoen als liberaal maar eindelijk 'salonsocialisten' zijn. Decroo is enkel een marionet van de PS en Ecolo! Vlaanderen moet zwijgen en betalen!
 1. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis

 2. Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevonden, museum had diefstal niet opgemerkt
  Play

  Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevon­den, museum had diefstal niet opgemerkt