carl devos 1906
Volledig scherm
PREMIUM
carl devos 1906 © Photo news

Carl Devos: "Beter nodeloos waarschuwen en ondertussen alles doen om informatie te krijgen, dan het bericht begraven achter oude cijfers”

Professor politicologie aan de UGent Carl Devos analyseert elke week voor HLN de stand van zaken in de Wetstraat. Je kan hem ook volgen op Twitter via @devoscarl

18 reacties

 • guido Bervoets

  1 maand geleden
  Men voelt al van ver komen hoe dit gaat aflopen - een gedeelde verantwoordelijkheid, iedereen verantwoordelijk en dus uiteindelijk niemand. Maar uiteindelijk zal Vlaams Belang en de antipolitiek er veel garen zullen bij spinnen.
 • Ronny Ooijen

  1 maand geleden
  Nog wat feiten. Gelukkig dat Thomas Goorden en Mieke Schauvliege melding maken van PFOS vervuiling bij Demir. Ze moest wel in actie schieten. Demir wordt onmiddellijk door leden van eigen partij op de vingers getikt. ivo vandevonder, raar dat u de bestuursleden van 3M niet vermeld. Een Koen Kennis bijvoorbeeld. Maar we weten al langer dat leden van N(V)-Blabla een verantwoordelijkheidsgevoel van 0,0 hebben.
 • guido Bervoets

  1 maand geleden
  PFOS ... 2017 - De Vlaamse regering en het stadsbestuur van Antwerpen worden ingelicht over het probleem en ... doen niks. Want de werken aan de Oosterweelverbinding mogen geen vertraging oplopen en dat is prioritair aan de gezondheid van de bevolking. Dat zijn de feiten.
 • ivo vandevonder

  1 maand geleden
  PFOS ..van 2000 (onder Dewaele ) 3 milieuministers van Groen (Dua-Tavernier-Sannen); daarna tot 2019 allemaal CDéV ministers ( Schauvliege -Crevits,..) , nu Demir Burgemeester van Zwijndrecht (plaats van 3M) sinds 1995 tot op heden allemaal GROEN.. dit is de feiten en de verantwoordelijkheden
 • Ronny Ooijen

  1 maand geleden
  walter Bogaerts, leg eens uit waarom we dan De Wever, Homans, Weyts, Bourgeois en Kennis al vele jaren niets hebben vernomen? Allemaal waren ze op de hoogte. Kennis zit zelfs in de raad van bestuur van BAM/Lantis. Is zwijgen volgens u pro communiceren? Dan doet BDW dat (ook qua Land Invest) al vele jaren!